Uykuclimon Kızlar 26 haftalık hamileyim rahimime dogru pıt pıt tekmeler var sanki çıkıcak ordan ama doktor iki gün önce bebek baş geliş dedi çok kötü oluyorum yarım saattir böyle ☹️ Napıcam
Kizimmmm Uykuclimon ben de 29+1im. Farklı zamanlarda bana öyle oldu hem de gün boyu iki defa. Sanki kızım çıkacakmış gibi. Yoldan bile geri döndüm o derece düşün.
Tedenss71 Uykuclimon Eğer doktorunuza telefonla ulaşma imkanınız yoksa bence yarın direk gidip sorun en azından içiniz rahatlar Rabbim vaktinle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊🤲🏻🤲🏻
Serap0733 Uykuclimon ya bi şey olduugunu sanmıyorm aslında evhamlanma ya cocuk ıcınde tur atar şimdi yeri geniş
SuleDoruk Uykuclimon bence korkulacak bişey yoktur. Sadece biraz fazla hissediyorsundur. Zaten şuan minicik birşey. Alanı da bol. İstediği gibi hareket ediyordur 😅
Kizimmmm Uykuclimon hayır gün boyu oldu farklı zamanlarda iki kez oldu demek istedim. İki kez başıma geldi gün boyu sürdü. Farklı zamanlarda ama.
Kizimmmm Uykuclimon makat geliş olduğu zaman ayakları ve poposu ile yapiyomus bunu bebekler öyle diyolar. Bugün doktor kontrolüm var muhakkak sorcam inşallah. İçin rahat etsin sen de bir git istersen.
Serap0733 Uykuclimon yani cok korkuyorsan kalk git ama bence olabilir herkesin hamılelıgı farklı ayaklarıyla vuruyordur
sonsuzadek Uykuclimon doğum pozisyonu şeklinde yani, bebeğin hreket ettikçe rahmine baskıyor yapıyor. çok ayakta kalma yorma kendini. erken doğuma sebebte olabilir