aslikls3 Zeyybdk ben bir su bardağına yarım limon sıkıp 1 tatlı kaşığı bal koyup üstüne de hafif ısıtılmış suyla karıştırıp içiyordum çok iyi geldi araştırın yine de
Zeynephatice07 Zeyybdk bir hafta bende çektim serum falan yapıldı.ballı süt içtim genelde pekmez yedim boğazımı rahatlatıyodu.ne yaparsan yap geçeceği zaman geçiyor ☹️
Muhammedim0125 Zeyybdk zencefil bal limon harika oluyor mikrop kırılıyor ve bol bol ılık su iç. Bi de peçete kullanma mukus gelince sümkür lavabo da
Skaymak Poncik77 ıhlamur tehlikeli doktorlar önermiyor bitki çaylarını siz tercihinizi genede ballı limonlu sudan kullanın derim 🙏🏻
Poncik77 Skaymak hamilelikte ıhlamur tehlikeli miy miş sağlık ocağındaki hemşire ıhlamur iç dedi bnA 😳
Skaymak Poncik77 içme fikrimce bitki çaylarına tepkili yaklaş demişti doktorum tüketme onun yerine süt kaynat bal koy su kaynat elma at balgam söker boğazı yumuşatır tüketme bence sağlık ocaklarındaki hemşire ve doktorlarada zerre güvenmiyorum malesef 🙈
Poncik77 Skaymak Haklısın insanlar artık doktorlara da güvenemez hale geldiler araştırayım bakayım ıhlamur için de aynı şeyleri diyor mu Google amca 😬