Svdaa KIZLAR GECELERİ ACIKIYORMUSUNUZ VE ACIKIYORSANIZ NE YAPIYORSUNUZ MALÜM KİLO OLAYI KORKUTUYOR AMA BİŞİYLER YEMEKTE İSTİYORUM🙈
suhedaborekci Svdaa Benim kilo sorunum olmadığı için genelde kaşar peyniri ekmek ve süt tükettim gece acıktığımda. Ya da hurma ile süt tükettim🥰
Emin_e Svdaa dedim ki bugun yemicem, ama yine de yedim... acliktan sekerim dusuyor artik ne denk gelirse sut, meyve bazen peynir ekmek, bazen yemek bile yiyorum
Ezgi05 Svdaa şuanda ben de acıktım ama kayınvalidemlerde kalıyoruz mutfağa gidip bir şey yemeyede çekiniyorum kocamı mı uyandırsam diye düşünmüyor değilim
Ececik07 Svdaa :)) inanın her şekilde kilo alıyorsunuz ekmek yemeyin de gerisine çözüm yok süt en güzel çözüm oluyor
Svdaa Ezgi05 çekinicek bişiy yok kalkıp ye cnm ben canım ne istiyorsa söylüyorum yapar alırlar sağolsun😌
Manyakcadl Svdaa yatmadan önce kusmustum🤷🏻♀️ Dolayisiyla simdi kaktm peynir ekmem yedim.. surekli cikartnca pek kilo olmadi bende ama ilerde bulantilar kesilince nolcak bakalim
RuzgarsMommy Gece meyve yerseniz de mandalina gibi aman bastirsin meyve iste bisey olmaz dersin ama mandalina yedikten sonra birden acikirsin icin kazinir çünkü mandalinayı şekerini düşürüyor insan hemen acıkıyorsun dikkat edin
Svdaa RuzgarsMommy Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması vardır cümlesi hep aklımda ama napıcam bilemiyorum🙈
Ezgi05 Mervedoganay ya daha yeni gelinim 6 ay oldu ben mutfakta fare gibi yakalanırsam çok utanırım hemen alıp odaya mı kaçsam 😄