Semadefne35 Ozqemrt ay demir dedinde kız wallahi şimdi aklıma geldi ben aylardır ne vitamn ne kan hiçbirini içmiyorm hiiç aklıma gelmedi yemin ederm kızım akıl bırakmıyo bende 😱😱
Ozqemrt Semadefne35 ooh maşallaahlar sizin olsun darısı bizim bende görürmüyümki 30 ları sankim zaman durdu gibi 😏
Ozqemrt Nil35-5 ankara başkent üniversitesi hastanesi canım oda süsleme sezeryan 2 gün yatış refakatçi yedi bin poliklnik falan dahil deıl
Semadefne35 Ozqemrt kız wallahi sen söyleynce aklıma geldi 😂😂😂 bugn benmkide ilaçlarını alıyon mu dedi bende hamileyim ne ilacı belim ağrıyo diye söylüyo sandm meğer adam vitaminlerden bahsediyomuş 😂😂
Ozqemrt Semadefne35 yok valla gerçek kuzum perinatoloji muayene 300 prof adam yani milletin kredi kartı kıyafet ayakkabi olur benim eczane doktor taksidi tüp bebek 15 bine mal oldu 2 deneme 30 bin battık battık
Semadefne35 Nil35-5 walla bence 6 bini kim vercekse o tatile gitsin 😂😂😂 kocan weriosa onu gönder tatile 6 bin diyoruz ya 6 bin 😂😂😂
Nil35-5 Ozqemrt oda süslemesi olunca fotocuda oluyo genelde ama hayret. Ben yine iyi anlaşmışım demekki:)
Ulasbebek Semadefne35 36. Haftama girdm bende öyleyim gece kaburgama batior ayaklarim yanior uyuyamiorm gunduz saf saf her yere yatiorm. Tadini cikar son zamanlar bolca uyu diorlar ama nerde simdiden uykuszluk basladi
Semadefne35 Ulasbebek sende hoş geldin canım gel uyuyamıyoduk muhabbet o kadar sardıki bu ortamla doğuma kadar uyumayız 😂😂😂
Semadefne35 Ozqemrt walla kanım düşük d vitaminim en son 4 falanda doktorum ölülerde 5 sende 4 yalnışıkla güneş görsen bu kadar olmaz demişti 😂😂😂😂