Semadefne35 Kızlar bi ben mi öyleym gündüz hep uykum war televizyon izlerken uzandığım koltukta uyuya kalıyorum ama gece uykusuzluktan zombi gibi olmama rağmen ağrıdan yatamıyorum kendmi çözemedem 😂😂
BusraDevlet83 Semadefne35 Uykum var ama alerjiden ve tikanikliktan uyuamıyorum gece. Ilaç da alamıyorum.. Çok zor geçiyor çokkk..
Mervemia6 Semadefne35 aynı senin gibiyim gündüz kendi evimde değil bir yere gidince uykuya dalıyorum garip bi şekilde gece ise asla uyuyamıyorum :(
Nil35-5 Semadefne35 bende oturuyorum hep cnm 38 haftalığm. Kalktm şu an salonda tv açtm :)kafayı yicem :)
Semadefne35 Deletedmom137 ben gündüz sızıyorm resmen gecede o kadr uykum oluyoki koltukta yatabilen ben yatağımda yatamıyorum 😂😂
Semadefne35 suhedaborekci ah ah bide doğduklarında 40ı çıkana kadar mahfoluyorz 2saatte 1 kalkıyorz uykular haram oldu cidden 😂
Semadefne35 Gktrkzbn2020 allah yardım etsin hepimize ay bide ben uyuyamazken kocam horlaya horlaya yatmıyo mu boğasım geliyo 😂😂
Semadefne35 Gktrkzbn2020 wallahi nasıl kıskanıyorum uyumasını anlatamam 😂 benim 2. Gebeliğim kızım doğduğunda çok yardmcı oluyodu gece kalkıyodu ağlaynca mama falanda yapıyodu ama hamileliğimdedr karnımı sewerdi şimdi çook değişti heyecanını aldı diye adam geçen ne zaman ayına girdin diyo 😂😂 tövbeler olsun bu adam doğuncada bakmaz 😂😂😂
BusraDevlet83 Semadefne35 Bende rinit alerji var. Normalde burun damlasıyla ve hapla baskiliyordum. Simdi zorlaniyorum. Ve sinizüt var . Onunla birlesti mi eyvahh!!
Semadefne35 BusraDevlet83 offf kyamam Allah yardım etsin kaç haftalıksın peki? Çok var mı daha doğuma
Semadefne35 BusraDevlet83 33+4 çok şükür 3 hafta snra sezeryan günümü alcam inşallah ve umarım kızımın doğum gününe denk gelmez 🤦🏼♀️
Semadefne35 Mervemia6 walla döne döne bi hal oluyorum 3 yastık bile yetmio 2 sini başımn altına 1i bacak arası hatta bazen 2 tane daha çıkarıp değiştrym 😂 sabah heryer yastık
Semadefne35 Nil35-5 az kalmış senin 😂😂 darısı başımıza doğuralm artık. Walla gerçi doğuruncada ay keşke hamile olsaydım daha rahattım demiştim 😂😂