Sedaispr 21 haftalık hamileyim sağlık ocağı aşıladı hangi haftada oluyor acaba doktorum henüz birşey demedi
EbruIrmakAhmet Sedaispr tetanoz olman gerekiyo canım doktoruna sor yada git direk sağlık ocağına bende 3 gün önce oldum tam 20 haftalıkken
suhedaborekci Sedaispr Sağlık ocağının arayıp sizi bilgilendirmesi gerekiyor. Benim doktorum sadece, mutlaka aşılarını yaptır dedi. Ki yaptırdım da. Son haftalarımdayım şu an 🙂
Minnosizmmm Sedaispr bazıları es geçiyor ben başka bir yere taşındım taşınmadan önce hamileydim ama kaydımı aldirdigim halde eski sağlık ocagindaki ebe arayıp aşını yaptırdın mi canım dedi bende yok dedim git söyle yapsınlar dedi. Yeni yere gittim aa unutmuşuz seni dedi oradaki hemşire aşımı yaptılar 1 hafta sonra arayıp gel aşını yapalım dediler bende bilmiyorum tabi o günde kendi doktoruma gittim durumu söyledim aa sakın yaptırma onlar karıştırmıştır arada 4 hafta olması lazım dediler. Yanı canım sen takip et doktoruna da sor sağlık ocağına öyle git
EbruIrmakAhmet Sedaispr aramadı ben kendim gittim canım doktorada ben sordum evet git vurul bu hafta dedi
Deletedmom317 Sedaispr dr aöylemez. Sağlık ocağının arayıp çağırması lazımdı. Ama benide aramadılar kendim gittim. İlgisizler
Mntpl Hamile olduğunuza dair kayıt açtırmanız gerekiyor , bazı aile hekimleri bildiriyor ama ben de kendim gittim kayıt açtırdım onlar beni sonra. Aramaya başladılar