inciiim korkulan Hicbir şey yok emin ol kuzum dk bile değil anlamıyorsun bile eline bi jel suruyor ve hiç zorlama sakın kendini o an ben de çok korkuyordum rahat bırakırsan kendini anlamazsim emin ol.acıtacak bise değil kuzum sadece normal doğum çok zormus 55 kiloyla doğuma girdim 1.60 boyum var şırı sqnci çektim emin ol o ağrılar gelince doğum ağrısı nedir anlarsın normal hastaneye ilk gittim orda kimse ilgilenmedi çok alttan bakarlarken aşırı.derece acıttilar ilgilenmediler ölüyodum resmen ağrıdan evde çekmeni tavsiye ediyorum keşke evde cekseymisim ben de ağrılarım düzene girdiği için gittim ama evde çekmek daha iyi .. kendimde asla normal doğum yapicam diye inandiramadim son dk artık özele gittiğimde sezeryan istedim ama açılmam ilerlemiş ve hemen doğuma alındım doktor çok iyidi yorulmustum ama iyiki normal dogum yapmisim dedim tamam dogum sancisi cok zor yalvardım kemiklerim o an gitti son dklar ama değdi doğumdan hemen sonra ayagi kalktım yemek yedim problemsiz yürüdüm zorlanmadim ve ıyiki normal doğumu tercih etmişim dedim kendime sezeryan çok ağır yazı kişi ağrısını hissedersin annemden biliyorum doğuma giderken cappy meyve karışık suyu iç inanılmaz derecede açılmayı ilerletiyor ben agrım olduğunda istifra da etsem içtim ve ilişkiden korkma kuzum ben son gün artık gelsin diye ilişkiye turizm ve gecesi agrım tuttu öğlen 2.30 doğuma alındım