Slna Merve2304 ay allah duysun sesini inşallah canım benim yemin ederim dün gece rüyamda test yapıyordum çift çizgi. Artık beynimize işlemiş.. :) inşallah öyledir 🌸
Tugce1803 Merve2304 evet var canım😊Bende bu sabah yaptım sen yapıcam deyince benim negatif🤦♀️testin içini Bi açar mısın seninde düz çubuk mu içinde köşede hcg falan yazmıyor
Mahbuss Tugce1803 19 Ocak yumurtalama tarihimdi test yapmadım ama eminim belirtilerden adette gelmedi zaten geç olduğu için yumurtlamadan sonra 13. Gün yarın veya ertesi gün olurum kesin adet belirtileri var çünkü malesef 😔
Snszasla Merve2304 doğru valla ya her ay bir sürü test yapmamdan bende yoruldum bu ay tek farkı sadece lekelenme yaşamak o kafamı cok karıştırdı benim de
Snszasla Merve2304 maşallah ya ne güzel çift çizgiyi görmüşsün 😀 darısı bana insallah yumurtlama dönemlerimiz de aynı sayılır bende merakla bekliyorum bakalım ne olacak
Snszasla Merve2304 inşallah ya bilemedim bende hayırlısı diyeyim sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin 🤗
Tugce1803 Snszasla bilmem ki yapmadan bilemiyor insan alıştım artık zaten pozitif görmeyi beklemiyordum öyle de oldu..
Bsra1998_ Tugce1803 benimde 27 ocak yumurtlama 28 ocak catlama oldu bugun doktor kontrolum var sizce gorebilirmu oda catlamayı😊