Jasminixx tugce67-67 devlet hastaneleri yapıyo ama çok önceden randevu almak lazım ben cerrahpaşada 250 liraya yaptırdım bide esenlerde güney hastanesi var oda 200-250 civarı
tugce67-67 Jasminixx ben buradaki devlete sordumda yapılmıyor sizi direk özele yönlendiririm dedi doktor🙄onlar için dediğiniz hastaneden peritonolog bakıyorya bölümü varmı öyle mi randevu alacağım?
Melisbol tugce67-67 gittig hastanemde yaotrdim cokta memnun kaldim tavsye ederm canm medilife a gidiorm
Jasminixx tugce67-67 bakırköy sadi konuk kanuni gibi araştırma hastaneleri yapıyo canım normal devletler yapmıyo orda parinatologmu yapıyo bilmiyorum ama perinatologda bir nevi kadın doğumcu... ama altan cebeciyi banada çok övdüler 600 lira gibi bi fayatı var ama çok iyi bakıyo
Melisbol tugce67-67 evet canm perinatalog tarafindan bakildi yaklasik 40 dk surdu. Cd ve renkli resimlerini veriyor. Ultroson boyunta verdikleri gbi degil resimler daha buyuk ve daha kalin kagitta. 550 tl idi
tugce67-67 Melisbol çok saol kuzum❤️Son olarak doktorun isminide yazarmısın ona göre arayıp randevu alırım🤗
Melisbol tugce67-67 aytaç bey canm. Radyoloji bolumundan randvu alicaksn. Hastaneyi arayip kadin dogum katina baglanip solersen yonlendirrler :) yanls hatirlamiosam pazartesi ve cuma gunleri orada doktor , ama yinede sorarsn tabiki degismis olablr gunler :)
tugce67-67 Jasminixx aynen canım benim arkadaşta altan beye yaptırmışçok memnun kaldım dedi.bende ona giderim büyük ihtimalle🤗