Peeiperi Kızlar haftaya ayrıntılı ultrason için devlet hastanesinde randevum var. Girenler anlatabilirmi biraz ne kadar sürüyor, nelere bakıyorlar, neler söylüyorlar. Niyeyse içime böyle bir merak düştü ☺️
isimsizbebek Peeiperi normal kontrollerdeki giib ultrasonla bakıyorlar ama daha uzunu ve adı üstünde daha ayrıntılısı ;) yani doktor herşeyini ölçüyor bebeğinizin
Tbaaa Peeiperi ben geçen hafta yaptırdım. Yarım saate yakın sürdü. Aklına gelebilecek her şeye baktı. Beyin dokusundan böbreklerine parmak sayısından omuriliğine😊 sonra beyninin bi tarafında sıvı birikmesi var diye de epey korkuttu. Tavsiyem şu doktor olumsuz bi şey söylerse hemen üzülmeyin 🤭 gerçekten çok kişiye söylüyorlarmış
Sydylmz Peeiperi devlet hastanesine nasl randevu alabldnz Bn 1 aydır uğrasıtorım istmbldym ama yer yok sürekli
Kocaeli41 Peeiperi mükemmel bisey kesinlikle tavsiye ediyorum girilmesini tabiki kapalı bir süpriz kutu bbebgimiz iyi yada kötü doktor kesin bisey söyleyemez bizim cok şükür hersey normal cıktı özele gittim ben devlet denildiği gibi sıra bulmak zor iç organlarından dıs organlarına kadar akla gelebilecek herseye bakıyor benden ona ondan bana giden kan akısına kadar bir mucizeye şahitlik etmek bence mükemmel 💕💕💕💕💕💕🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Peeiperi @Tbaaa çok teşekkür ederim ☺️ normal kontrol de öyle yapınca dedim ayrıntılıda da yaparlarmı baştan savma diye aklıma takılmıştı 🙏🏻 tekrar teşekkürler
Peeiperi @Sydylmz canım benim ilk muayenemde doktorum 20. Haftalarda ayrıntılı ultrason yapılıyor ama randevu bulmak çok zor oluyor şimdi al demişti bana randevu verdiklerinde ben 7 haftalık hamileydim şimdi almak isteyenlerde anca 2 3 ay sonraya buluyormuş. Doktorumun sayesinde aldım bende
Sydylmz Peeiperi sana sistemden mi verdiler bana dedi perinatolojiden kayıt açtm sen 182yi arayıp alırsın dedi ama yer yok sürekli Bn 17 haftlakken gttm yer bulmak cok zor ne yapıcm bilmiyorum
Peeiperi @Kocaeli41 Kesinlikle katılıyorum muhteşem bir şeydir. Resmen mucize kimsenin bilmediği görmediği saklı hazineyi kimse görmeden görüyorsun. Akıl almaz derece de güzel bir şey ☺️☺️
Peeiperi @Sydylmz Ben Ankara hastanesine gidiyorum belki hastanelerin sistemi farklıdır. Bazı hastaneler farklı işliyor. Siz hangi şehirdesiniz ki?
Naimeismail01 Merhaba canım bende bugün girdim biraz geç girdim ancak randevu bulabildiğim için doktor hiç bişey demedi 10 dk bile sürmedi benimki sadece daha yatmadan son adet tarihimi sordu elime kağıt verdi doktoruna götür dedi o kadar kendi doktorum daha iyi ayrıntılı bakıyor gerçekten ben hiç memnun kalmadım
Sdagkhn Naimeismail01 Bende orda gircem detaylıya doktorunuz kimdi Siyami diye bir doktora gittim ikili test için hiç konuşmadı agzını bile acmadı detaylı ultrason için randevu al dedi okadar
Naimeismail01 Sydylmz bilmiyorum ki ekranı zaten göstermediler hiçbişi de demediler yatırıyorsuntamam deyip gönderdiler