deniznisa 28 haftalık hamileyim bebeğim karnımın tam ortasında hareket ediyor vajinama çok baskı yapıyor sizede oluyo mu nasıl düzelir baskısı
1dem deniznisa aynı haftadayız canım aynı şeyler bende de var tuvaletten çıkıyorum tuvaletim varmış gibi oluyor baskı yapıyor minnak şey 😍😁
Asaltntyr deniznisa hem vajinama baskı yapıyor hem de kuyruk sokumunda bi ağrı oluyor beni zorluyor gerçekten
deniznisa 1dem yalnız değilmişim yaa doktora gittiğimde bakıyo herşey yolunda diyo anlamadım ki arada böyle yapıyo
yagmur2019 deniznisa haftalar ilerlediklerden bir yerde de toplanacakmış sağda oluyorsa sol taraf tamamen boşalır gibi oluyormuş çok enteresan ama normal☺️
deniznisa yagmur2019 o oluyo bende sürekli sağda belime doğru gidiyo bazende tam ortada oluyo ortada olunca çok acıtıyo
Mekamu Ben de aynı haftadayım. Benim de tam tersi yanlara çok kuvettli vuruyor ama çok yukarıda 🤦🏻♀️
deniznisa Mekamu aynen canım benim bebeğim maşaallah çok hareketli baskı yapınca sanki doğum başlıycak gbi oluyo korkuyoruz ilk gebelik olduğundan acemiyiz işte 😊
Mekamu deniznisa aynen ben de artık doğuracakmış gibi hissediyorum diyorum, annemse doğum olsa anlarsın o bambaşka diyor 😂😂 bu süreç gerçekten bir macera 😀