Deniz41 Kızlar idrar koyuysa kız açık renkse erkek diyolar bir alakası varmıdırki bn hiç dikkat etmemiştm arkadas diyince baktm açkcası rengine 😀
pink01 Deniz41 daha neler çıkacak bilmiyorum🤦🏻♀️ biz bunları çürütmekten bıktık millet icat etmekten bıkmadı bunlar çook alakasız şeyler inanmayın zamanı gelince doktorunuz söyleyecek zaten
zelis63 Deniz41 çok alakasız çiş rengi su içmeye bağlı 😅 az su içiyosan çiş sarı oluyor çok içiyosan su gibi olur rengi alakasız bir durum yani ben ilk zamanlar hiç içemiyodum hep koyudu ve bebeğim erkek
Derin_Demir Deniz41 canım idrarın rengi belirlemez. Koyu ya da açık renk olması senin yeterince su içip içmemenle alakalı maleaef
Prenslerinin_annesi Deniz41 cok su içersen açık az su içersen koyu renkli olur hamilelikte açik renklı olması gerek idrar yolu enfeksiyonu yok demektir acık renkse yeteri kadar su içiyorsun demektir
Dilara9 Bunuda ilk kes duydum ama mesela et aserdin mi erkek tatli aserdin mi kiz diyorlar ya onun gibi bisey ben ikisinede aseriyom 😂😂
Busratm Deniz41 Benim bazen su gibi renksiz bazen de koyu renk oluyor. O cinsiyetle alakalı değil de az ya da çok su içmekle alakalı 😊
Mrvfndk Benm de kaynanam ben cinsiyeti bilirim ama rengine bakmam lazm ddi göğüs ucu koyu ve mora yakinsa erkek mis .yok ddim bakamazsn tovbe estağfirullah
Zeyk İdrarın rengi koyuysa su icmelisin yoksa enfeksiyon oluyor sonra al başına belayı. Cinsiyeti bir çişe baglamadiginiz kalmıştı.
Smraozn12 Deniz41 idrar rengi nekadar su içip içmediğine baglı diye biliyorm ☺️ yetersiz su içtiğinde koyu renk oluyo
busrasahinn Deniz41 😂😂😂idrar rengi sıvı tüketimine bağlı canım suyu düzenli icersen açık renk az icersen veya enfeksiyon varsa koyu renk olur 😂 😂