Bende de var pcos ama adet düzensizliğim yoktu tüylenmem var 2 haftada bir cikan 2 yil lazere ragmen bitmeyen 🤪 bebek düşündüğümüz de prolaktinim yüksekti ilaç kullandim 2 ay düştü değerim yumurta tembelligin var dedi doktor yaza kadar dene olmazsa eşinle gel dedi ovulasyon testi aliyimmi dedim kendini öyle seylerle kasma dedi ama.ben aldım adet biter bitmez takibe başladım ki adet gunume 4 gun kalaya kadar hic t çizgi koyulugu yani yumurtlama görmedim ama 2 gunde 1 yada hergün aksatmadan yaptık adetim 29 ocakta regl bekliyordum ama 25,26,27,28 ocak çizgi hep koyu cikti bende yumurtlama oldu catlama olmadi mı bir suru kafamda sorular dönerken 29nda test yaptim ve pozitif cıktı:) bu ay yaptigim tek şey kucuk bir kavanoza homojen sekilde bal tarçın ve çörek otu karıştırıp macun yaptım sabahları ac karnina onu yiyip uzerine su ictim ve paketli gida tüketmedim bi kac kere avokado ve yer fistigi yedim ve ilk defa cuma ve sela vakti arası dua ettim cuma vakti de namaz kilip rabbimden secdede bebek istedim bu kadar cabuk olacagina tahmin vermiyordum beslenme şeklinizi duzeltin mutlaka besin degeri yuksek urunler tüketin ve tevekkul edin şimdi 4 haftalik oyle korkuyorum ki bisey olur diye rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah