Ipeku Lilamor77 sonradan degisme oldumu canmm bende 13haftaligim haftaya doktora gidicemde belki belli olur diye umit ediyorm 🥰
EmineTavan NidaTrk93 ilk cocuguma 17. Haftada erkek oldugunu öğrendim. İkincisine hamileyim onu da 11. Haftada ögrendim erkekmiş suanda 23 haftqlıgız
ilkgozagrim_ Ben 19+1 deyim hala öğrenemedim hep poposu dönük 😏 Salı günü tekrar kontrolümüz var inşallah o zaman gösterir 🙏🏼
Prenslerinin_annesi NidaTrk93 normal ultrasonda devlette 14 haftalıkken ögrendim bebiş gösterirse ögrenirsin
Ebrusonsuz Biz 12 haftalık öğrendik kesin sonuç dedi doktorumuz hatta ama ben kesin emin olmak için içeri girmeme 5dakika kala meyva suyu içip girdim kendini gösterdi cnm tavsiye ederim
Nzla NidaTrk93 genelde tatlı şeyler yiyip içince bebek hareketleniyor falan diyorlar belki ondan dolayı olabilir
NidaTrk93 Buse0911 ben ilk kez gidcem özele artk orda devam edicem tahlilleri devlette yaptırocam sadece.. Kemer’de yaşam hastanesinde kadın doğum muayenesi 75₺ diğer polikinikler 35₺ bilgim bu ekstra 4d ultrason ücreti yok yani
Buse0911 NidaTrk93 anladm cnm yinede teskkur ederm bn ist. Dan yaziorum zaten burda farklidir fiyatlar
Busimss NidaTrk93 gösterseydi minnoşum öğrenecektik bizde ikili testte ama malesef dönmemisti. 15+3 te öğrendik bizde oğluşumuzu ☺️💙