Merdonunannesi Kese için de ufak kanamalı bir alan gördü doktor ve progestana başla dedi.1 haftadır içiyorum ancak içtikten sonra elim ayağım boşalıyor baş dönmesine benzer sersemlik yaşıyorum.200 mg bu arada. 1 aylık hamişim.kullanan var mı yan etkiler normal mi?
ilkbahar Merdonunannesi ben de günde bi defa yatmadan önce içiyorum 200mg herhangi bi yan etkisini görmedim 🙂
Bsrlmnemr Merdonunannesi canım bende de kist vardı doktor onun yok olması için verdi kist kayboldu ama içmeye devam ediyorum. İnanılmaz sinir bozucu bi ilaç içmeye çalışırken zaten istifra ediyorum içtikten bi süre sonra elim ayağım boşalıyor sanki hemen uyuyorum ama okuduğum kadarıyla normalmiş hatta ilacı alınca araç kullanmayın falan yazıyor. Ama içmek zorundayız inanılmaz faydası olan bir ilaç. Fayda derken bebeğin tutunmasında faydası var
Minik-mucizem123 Merdonunannesi benimde rahim agzında kısalma olmustu onun için verdi ama ben fitil olarak alıyorum hiç bi yan etkisini görmedim 🙏
Zynpbanu Merdonunannesi ben de aynisini yasamistim canim. Doktorum etkilenmemek icin fitil olarak alabilirsin demisti. Sen de danış istersen doktoruna
Merdonunannesi ilkbahar günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam acaba ağır mı geliyor diye düşünüyorum ama
Ozgdnc Fitil olarak kullanmayı öneriyor genelde doktorlar isterseniz doktorunuza danışın bir sıkıntı yoksa vajinal yoldan alın. Hem daha etkiliymis hemde yan etkisi olmuyormuş. Ben 33+2.haftadayim fitil olarak kullanıyorum sabah aksam
Tugas Merdonunannesi ben 200 mg yi fitil olarak kullanıyorum sabah ve akşam daha önce 100 mg kullandım benimde kese etrafında kanamam var başta büyük bi alandı kanamam oldu doktora gittim düşük yapıyorsun dedi 🙄 şu an hala kanama alanı var ama kanamam yok allahima bin şükür bebeğim sağlıklı inşallah sağlıkla kucağıma alırım sende takma kafana allahın izniyle hiçbirşey olmaz ama bi doktoruna sor eğer kullan derse fitil olarak kullan hiçbişey olmaz
Tubau Ben hap olarak kullanıyorum. Sabah ve akşam olarak. Faydalı bi ilaç ama baş dönmesi ve uyku hali çok yapıyo😤
Merdonunannesi Tugas rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.bu fitil olayını sorucam mutlaka söyleyen çok kişi oldu
Zeynepsamet Merdonunannesi herkeste bu kadar yüksek yan etkileri olmuyo ama ağızdan aldığımda ben ayağa bile kalkamıyordum vajinal olarak kullanıyorum canım hiç korkma gayet normal ben ilk içtiğimde ölüyorum dedim hatta. Ama normal yan etkiler.
Prensesinannesi_ Merdonunannesi yan etkiler çok normal ben 5. Ayıma kadar kullandım halsizlik baş dönmesi sürekli uyku hali oluyordu şimdi çok şükür iyiyiz 33+2 olduk
Tugas Bende zaten mide bulantıları baş ağrıları halsizlik bacak ağrıları var bide progestan kullanırsam iyice elden ayaktan kesişirdim heralde rabbim bütün hamilelere nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına almayı inşallah 🥰
Samilmerve Merdonunannesi çok normal bende yaşıyorum aynılarını zaten ilacın yan etkilerinde de yazıyor bizzat doktorum söyledi