alaninannesi20 Buselensi canım benim de kesilmişti bi gün uyandığımda yoktu.ama şuan 16. Haftamdayım bi sıkıntı olmadı.arada gidiyo sonra tekrardan geliyor göğüs hassasiyeti.
Buselensi alaninannesi20 inşallah benimkide normal bi kesilmedir ama zaten mide bulantim çok var bi kaç gündür sabah bulantısı daha yemek yemeden öğürmeye başlıyorum sabahlari
Buselensi Elifeminask ay iyi düşünmeye caliaiyorumda daha hareket falan da etmiyo ya içerde napiyo ne ediyo bilmiyorum sürekli aklım orda bi şekilde hissedebilsek keşke
alaninannesi20 Buselensi benimde bulantılar 16. Haftaya yeni girdim hala devam.sabahları diş fırçalarken kesin sarı su kusuyorum , sürekli sakız çiğniyorum gün içinde kusmamak için.bulantı devamsa bebeğinde sağlıklıdır diye düşünüyorum doktorum öyle söylemişti,hiç stress yapma bol bol karnını sev ❤️
ozlemozg Buselensi benim de bi anda kesilmisti ama ben hic arastirmadim korkmadim oh be demistim sadece ;) ama psikolojik rahatlayamiyorsan mutkaka doktoruna git..
2kizanasi 9 ay boyunca belirti çekmeyeceksiniz ki, bu kadar evham yer bitirir sizi. Göğüs hassasiyeti kesilebilir, bulantı bitebilir, kesilebilir. Hamilesiniz, hasta değil, gebeliğinizi asla asla başkalarının gebeliğiyle bir tutmayın.