İyi akşamlar annelerim.❤️
Doğum yapan annelerin doğum hikayelerini okudukça içimi hem korku sarıyordu hemde doğum hikayemi anlatmak geçiyordu şükürki banada nasip oldu iki gündür çok halsizlik vardı ellerimde ayaklarımda şişlik vardı yalancı sancılarım cok oluyordu en sonunda dün gece saat 11 gbi sancım başladı nişan ve su gelmedi.duş aldım aldıktan snra biraz hafifledi uyudum yarım saat kdr sancıdan tekrar uyandım🤦🏼♀️ 01.25 gbi tekrar duşa girdim ve sancılarım artmaya kuvvetlenmeye başladı azalmak yerine belimden kasıklarıma bir sancı ve yanma hissi geliyordu emin olmak için 3 e kdr bekledim ve hastanenin yolunu tuttum. Hastaneye geldiğimde açılmama baktılar 1 cm açılmam vardı zaten 20 gündür.. açılma yok denildi nst bağlandım 60-70 lerde sancım cıktı sabaha kdr bekleteceklerini söylediler doktorun görmesi lazım dedi ebeler.
bir saat snra tekrar catı muayene si yapıldı catı muayenemden snra biraz kanamam oldu ve suyum geldi suyumun geldiğini söylediğimde idrar kaçırıyorsundur su değildir dediler ısrar ettim çünkü üzerim komple batmıştı ve halen su gelmeye devam ediyordu. Su geldiğinden emin oldular ve tekrar nsteye bağladılar nstete suyum geldikten snra sıfır sancıydı sancılarım hep gitmişti. Yatış verip duruma göre suni vericez dediler sabah 8.35 gbi suni vericez artk sancın yok suyun geldi bebek enfeksiyon kapar dediler ve suniyi dayadılar azar azar yükselttiler saat 11 gbi cok cok aşırı şiddetli sancılarım başladı nst sancılarım düzenli 60-70-80 leri görüyordu saat 11 bucuga kdr bekledim sancıyla yürüdüm sürekli pilateste zıpladım açılma 6 cm dediler ama aşırı sancım devam ediyordu artk dayanılmaz hal almıştı 12.15 te beni doğum çatalına aldılar 12.35 te kucagıma verdiler o an öyle acılar yaşadımki kesin alın cıkmıyo istemiyorum normal doğum kesin beni diye yakarışlarım halen kulağımda 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Nafile kesmiyorlar normalde ısrar ediyorlar bu arada ikinci gebeliğim en son doğum için çatala cıktığımda 8 cm dedi ve doğumu başlattı🌹kesi yırtık dikişim yok ikinci gebeliğim olduğu için rahmim esnek olduğu için kesi dikiş olmadı şükürler olsunki
doğum yaparken dilime dökülenler Allah Allah Allah ,ya şafi diyerek hem ağladım hem bağırdım hemde doğurdum şuan yanımda mis gbi uyuyor cok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu şuan iyiyim ara ara adet sancılarım var idrar yaparken acıyor birde iki günde kendini toparlar dedi bebeğimde gayet sağlıklı şuan 3300 doğdu🌸hakkınızı helal edin uzun oldu herkese hayırlı doğumlar diliyorum🌹❤️