Cananp Yldrlasel morarma oluyor, iğneyi yaptıktan sknra pamukla bastırmayın o zaman daha çok morarıyor hafifçe bastırın, bir de ben her gün aynı saatte kullanıyorum
1erkek1kiz Yldrlasel hergun aynı kola bacaga baldıra yapma aynı yere yaparsan bide igneyi sokarken tam sokmazsan deri üstü morarıyor benım 120 filan ignem alıstım artık
Misssimsek Yldrlasel morarma oluyor bazen bende de bacakların mahvoldu şimdi kola geçtim bir süre sonra tekrar bacaktan devam edicem. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum en fazla yarım saat oynuyor
gulkara Yldrlasel ben her gün iğne yaptırdığım yeri değiştiriyordum. Örnek sağ kol/ sol kol/ sağ bacak / sol bacak şeklinde gidiyordum. Böylece 4 gün sonra aynı yere denk geliyordu daha az morarıyordu
Yldrlasel Cananp bana eczanedekiler 24 saatte olabilirsin dediler ama bn hergun aynı saate olamıyorum sıkıntı olur mu acaba kafama takıldı
Cananp Yldrlasel 24 saat ile ilgili bir fikrim yok boyle birşey duymadım, ama hergün aynı saatte ya da en geç 1 saat sonrasında iğneyi yapmaya özen gösteriyorum, kullanım durumunuz benimkinden farklıdır belki
gulkara Yldrlasel her gün hemen hemen aynı saate denk geliyordu ben hastanede vurduruyordum evime 2 dk çok yakın. Eşim gelince yemek topla vs derken aynı saate denk geliyordu
Yldrlasel Kizimmmm bnde vurunamiyorum çoğu kişi aynı saat deyince aklım karisti doktorumda hiç aynı saat ol mutlaka demedi ilaçlarımı alırken eczacida aynı şekilde
pyymamm Yldrlasel morarma damara getirmedikçe olmadı havasını alıp ve eğik şekilde yapıyorum cok cok nadir morarttım. Aynı saatte olması gerekiyor