Merveshah Hamilelikten önce kiloluydum,benim gibi olup hamilelikte kaçar kilo aldınız nelere dikkat ettiniz Kilolu anneden kilolu anne adayına tavsiyeler
seda1anne Merveshah 65 ile hamile kaldım 18 haftalığım 1 kilo aldım. Normal beslendim extra kalorili şeyler yemedim , bide çikolatadan tiksindim o yüzden fazla almadım
Merbe61 Merveshah ben 92kılo ile hamıle kaldım 15haftalık olduk daha kılo almadım bebek gelısıyor cok sukur bulantılarım kusmalarım var suanlık cok iyi sukur devamı da ıyı giderse fazla almadan kapatırım ınslalah
Hiram96 Merveshah ben 80 kiloyla Hamile kaldım başlarda iştahim kapandı 4 kilo verdim ama serumlardan snra iştah yerine geldi cok abandım yemeğe abur cabur bide gec saatte yemeseydm sebze et ağırlıklı beslenebilseydm diyorum ama gecti artık şuan 39 haftalık hamileyim siz de yiyin için ama aşırıya kaçmayın🤗
Merveshah Zehra321 cok kiloyla 🙈eşim de iri yarı o benden daha cok kilo aldı şimdiden 10 +5 haftadayım inşallah kilo cok az alarak bitiririm🙏🏼
juliet Merveshah bende kilolu hamile kaldım 20. Haftaya kadar almadım ama şu an 4 5 kilo almışım 24. Haftadayım. 20den sonra iştahım açıldı inşallah veririm. Paketli gıdalardan hamur işlerinden uzak dur
YagizAsyaMom Merveshah çok kilodan kastınız.. Ben açıkça yazayım utanacak bişey yok 1.71 boyum var 107 kilo ile gebe kaldım doğuma 111 ile girdim 98 ile çıktım. Şu an yine hamileyim 105 ile başladım ilk hamileliğimde ki gibi beslenmeyi planlıyorum paketli gıda yok denecek kadar az tam buğday ekmeği şeker un yok bolca sebze et ağırlıklı
Edanurrr @Merveshah 73.6 ile hamile kaldım 37 haftalık olduk 81.1 olmuşum bebeğim de 3 kilo.. doğumdan sonra eski halime dönerim hemen diye düşünüyorum. Bol su,bol hareket ve sağlıklı şeyler tüketerek bu şekilde kilo alımım oldu
Nevinnn Merveshah 80 ile kaldım 30. Haftada tartıldım 88 çıktı iki hata geçti bi iki kilo almışımdır herhalde tam emin değilim 🙆♀️🙆♀️ doğumdan sonra vermeyi planlıyorum herkes gibi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum çok ekmek tüketmemeye çalışyorum