Ylzbrkblz Ben 38+2 yim gece hiç uykum gelmiyor enerjim bitmiyor sabaha kadar ayaktayım ama saat sabah 10 dan öğlen 1 e kadar uyuyorum ara ara kalkıyorum ama buda benim psikolojimi bozdu dengem bozuk
Tstnptt Mervehatun 3 ayı doldurunca düzelirsin diyolar valla bekliyorum sağlıkla alalım daa bu halimize de şükür
Mervehatun nuryadaperi ben yemek yapamıyorum iyiki annem yanımda bende uykusuzluk var uyuyamıyorum gecelerı habıre kalkıyorum sabahın 6 sında ayaga dıkılıyorum sabah 9 da uyuyorum 11-12 gıbı kalkıyorum uyku duzenımde bozuldu benım düşük tehlıkem var progestan kullanıyorum o ılacı ıcınce cok uykum gelıyor elım ayagım boşalıyor baş donmem başlıyor onun dısında bı sıkıntım yok hamılelıgımede 56 kıloyla başladım şuan 59 kıloyum senın hakkınada Allaha hayırlısını versın canım cok konuştum galıba 😁
nuryadaperi Mervehatun ben de yemek yapamıyorum vallahi eşim sağolsun çok yardımcı oluyor evi temizliyor yemeği hazırlıyor yemeği topluyor bulaşıkları topluyor ben de sürekli yatıyorum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum bir de bazen kafamı masaya koyup 15 dk derin bir uykuya daldığım oluyor yaaaani çok fenaaaa 😁 bunun bir çözümü olmalı ama...
Tusubasa Deletedmom0096 süt tutmaz canim. Peynir ve yoğurt mayalı oldugu için doğal probiyotik oluyor o yüzden sütten kat kat faydalı😊 eğer yiyemiyorsaniz kefir için kefirde peynir ve süt kadar faydalı :)
Tusubasa PoyrazinAnnesu ilaç kullanamiyorsun diye bir şey yok canim bende hastaydim doktora gittim antibiyotik verdi kullandim düzeldim evde çekme bence bi doktora görün sezaryana filan alinirsan sorun yaşarsin
Sevinc3619 Merhaba hanımlar ben daha 6.haftaya yeni girdim Sürekli üşüyorum, kansızlık da yok normalde herkes sıcaklar ben üşüyorum, verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
Fesum Sevinc3619 Canım hamilelikten önce soğuk havalarda işe giderken doğal süzme balından en az iki yemek kaşığı aç karnına tükettim sonrasında biraz su içtim . İçim ısınıyordu , en az iki kat normal giysi giyiyordum . Beni idare ediyordu soğuk havalarda . Ancak hamilelik dönemi için doktora danışmalısın .
Nursahergun PoyrazinAnnesu bende 36 daym çok geçmiş olsun. Boğaz acısı benim de oluyor acima hissi aman hasta olmayalım ilaç sorunu oluyor antibiyotik anca geçiyor.
Nil35-5 suleadibelli_77 bende 38 im. Hatta şmdi anneme diyodm. Hiç halim yok. Şmdi uykudan uyandm 🙈yürüyodm her gün ama bu ara cnm istemiyo. Hep yatasm var. Ama gece hiç uyuyamadğm içinde oluyorm gün içinde sersem :( neyseki az kaldı. Sabredelm🙈🤲🏻❤️👼🏻
sokomel Deletedmom0096 kalsiyum ve protein için soruyorsan tutar ama probiyotik anlamında yoğurt iyi. ben sütü her gün yoğurdu haftada 1-2 kez tüketiyorum.