MucizemE Öncelikle merhaba Rabbim bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼 Şuan 20 haftalık gebeyim 22 nci haftam da yani Nisa’nın 2 sinde tatile gitmeyi düşünüyoruz uçakla 1,5 saat ilk felan mesafe oluyor doktorum sıkıntı Yok gide bilirsin dedi ama çevrem de ki herkes ne gerek var gitme birşey olur felan diyor benim gibi gidecek olan veya daha önce hamileyken tatile giden var mı ? İlk gebeliğim de çok merak ediyorum
Nesrinnn MucizemE o cevrendekiler tatil yapıyorsun diye kıskanıyordur 😅 bende 6 aylıkken 3.5 saat ucucam doktorum onaylarsa millete şey yemek düşer 🤭🤭🤭
Helav MucizemE 32 haftalıkken 12saat uçak yolculuğu yaotım suan 40.haftadayız . Ellerim ayaklarım şişti o kadar da olabiliyor.
burcufrkn_ Canim ben 18 haftalikken gidicem ustelikte yurt disina yani 3,5 saat ucaktayim bir sorun olmaz takma kafana milletin ne dedigini doktorun gidebilirsin dedikten sonra hayirlisiyla iyi gecer benim ablamda hamileyken gitti etrafimda herkez hamileyken ucuyor hic bir sey de olmadi
Ladess Bende 12 hftalık gebeyim 5saatlik yola gideceğim ,arada inip yürüyeceğim ,bir problem çıkacağını sanmıyorum sizin içinde ,etraftaki herkes ekstra yorumu seviyor zaten aldırış etmeyin 👍
Kaju Git tabiki bisi olucaksa tatil yuzunden neden olsun. Ben 22 haftalikken toplamda 4 saat uctum ve gayette gezdim tatil yaptim. Kapadokyaya gitmistim dusun yer altina bile girdim. Pimpirik yapmayin saglik sacisindan riskiniz yoksa keyfinize bakin en rahat zamanlar gezmek icin.
MucizemE Kaju pimpiriklik değil zaten gitmeyi kafaya koydum Rabbimden bir sıkıntı çıkmazsa daha önce tecrübeli annelerden bilgi almak istedim 😊 çok sağol 💖
MucizemE Helav maşallah canım Bir avaz da kucağına al inşalalh bebeğini 🙏🏼 El ayak şişmesi de normal ama