burcufrkn_ Kizlar 15+3 haftaligim ve nezaman cinsiyet ogrenmeye gitsem bebek saklaniyor gostermiyor bir tavsiyeniz varmi gostermesi icin cok merak ediyorum artik
Kibarbaby burcufrkn_ canım bende çikolatada vişne suyuda hiç işe yaramadı göstermiyodu fakat doktor ultrason aletiyle biraz vurdu salladı döndü doktordan öyle yapmasını iste 😂
Sisi Canim cikolatayi denedin mi? Bebek kipir kipir oluyor girmeden 10 dk once felan cikolata yersen. Visne suyuda ise yariyor diyolar
burcufrkn_ Sisi kuzum tuhaf olan ztn doktorumuzun dedigine gore bizim bebek asiri hareketliymis ama gostermiyo cikolatayida denedim ama bir fark yok
Sisi Neyse canim uzulme erkek biraz kendini gec belli eder derler ama. Kemik yapisina gore de mi tahminde bulunmadi dr? Detaylida kesin ogrenirsin zaten 🙂
Nurarslan Sisi ilk defa erkegin kendini gec belli ettigini ogreniyorum.asill kız saklar gc gosterir kendini.10haftalik erkek oldugunu ögrenen insanlar cok fazla
Sisi Cevrem de kiz yada erkek diyenlerin detaylida hep degistj netlesti o yuzden banada kiz dedilsr ama detayliyi bekliyorum alisveris icin 🙂
burcufrkn_ Sisi detayliyi kacinci haftada yapiyolar canim yok hic tahminde bulunmadi bu gittigimde sorcam ama
burcufrkn_ Nurarslan canim onu bende duydum benim ailemdeki erkek bebekler hep 16ci haftada gosterdi kendini kiz 13te demmeki belirli bisey yok bazilari gosteriyor
Sisi Nurarslan benim cevremde de erkekler hep gec belli etti canim kendini. Genelde kordonu ile karistirip erkek diyen dr larda oluyor malesef
burcufrkn_ Kibarbaby ay kuzum inan onuda yapti bi kac kez galiba ben her yolu denemisim bizimki inat😂
Nurarslan burcufrkn_ insallh en kisa zamanda ogrenirsiniz.Fakat doktorun uzmanligiyla alakali diye dusunuyorum.bna 13haftalik kemik yapisina gore tahmin yapmisti.
MerveTrkylmazcaylak Bende 14+3 haftadayım göstermediği için bir dahaki sefere çikolata ile gideceğim🙂🙂