Zeynepsamet Merve6475 benimkilere ikiside erkek dendi 13. Haftada bakalim hayirlisi 😊 tüp bebekle hamile kaldım demişsin bende tüp bebekle kaldım senin ikili taraman oldumu acaba canım
Merve6475 Zeynepsamet evet canım tüp bebek aynen ikili test yaptırttım temiz geldi canım 3 hafta sonra detaylı ultrasona giricem
Erenveannesi Merve6475 ayet var ya Lokman suresi 34. ayet “...rahimde olanları yalnızca Allah bilir.” diye işte buna çok inanıyorum kalanı tahmin işte ya tutuyo ya tutmuyo 😊
Merve6475 Erenveannesi aynen öyle çok haklısın canım kız erkek zaten hic farketmez hayırlı sağlıklı olsunlarda ama iste birine alışıp degisince bi kötü oluyosun yoksa şükürler olsun bir isterken rabbim iki tane verdi
Zeynepsamet Merve6475 bende doktor ikili testin yanılma payı cok yuksek coğul gebeliklerde dedi ultrasondan takip edicez dedi kafam iyice corba gibi neye inanicagimi sasirdim
Merve6475 Zeynepsamet banada öyle diyen oldu kendi doktorum yapıcaz dedi yaptık tabi sorun cıkmadı cıksa hangi bebekte oldugunu bilemicez o konusa haklılar
Merve6475 Zeynepsamet canım hatırlamıyorum hic hemsireyim ben yarın hastanede bilgisayardan bakıp yazarım sana
Zeynepsamet Merve6475 çoook teşekkür ederim canım. Haberini bekliyo olucam. Bizim biri 1.9 biri 2.2 çıktı. Bir doktor normal dedi diğeri öyle şeyler söyledi ki.
Baharuras1321 Merve6475 ay bendede şu an durumlar öyle 13 haftamda kız gibi dedi dün gittim 16 haftam bitmiş erkek gibi görüyorum dedi iki kere baktı eğer kordon dolanmadıysa erkek dedi haftaya gel dedi anlamadım ya