Hsrt_orhn Ben 🙋🏻♀️.. Kafa yapısı da büyük Normal miş ailesel olabilir Detaylı ultrason ve şeker yüklemesi testlerinde sıkıntı çıkmadı şükür Asıl korkulacak olan geride olmasıymış
busra-mutluanne1 Hsrt_orhn aynen alsında korkmadımda bizde hep bi hafta önden giderdik doktor erkek bebekte normal bu derdi ilk defa bu hafta önden olunca merak ettim doktorda sıkıntı olmayacağını söyledi yeterki sağlıklı olsunlar dediğiniz doğru geriden gelmesi daha sıkıntı😊
busra-mutluanne1 Zlyhkrt4 bizimde hep bi hafta öndendi erkek bebek diye normal karşılıyordum bu defa ilk defa önde olunca merak ettim canım aynen doktor söylerdi sıkıntı olmayan bişey ☺️
Hsrt_orhn busra-mutluanne1 aynen 🤗 Yalnız normal doğumu zorlaya bilirmiş orası da nasip dediğin gibi sağlıklı gelsinler de ❤️
Recebinzevcesii busra-mutluanne1 canim bende 1 hafta önce gittiğimde 35 haftalikti kilosu 2750 demişti kafası 2 hafta önden gidiyor demişti dün tekrar kontrole gittiğimde doktor dedi tek kafasi değil her yeri 2 hafta önden gidiyor dedi 36haftada 3300 kilo olmuş doktor normal yapamayabilirsin bebek kilo almaya devam ederse dedi
busra-mutluanne1 Recebinzevcesii sağlıklı doğumlar versin sağlıkla kavuştursun inşallah canım normalde olmazsa artık nasip sezaryen de olur yeterki sağlıkla kavuşalım😊
Tusubasa busra-mutluanne1 benim 3 hafta önden gidiyor canimmm ama erken doğum riski yaşadim onun haricinde bir problem yaşamadimm 😍
busra-mutluanne1 Tusubasa erken doğum riskini önden gitmesi yüzünden mi yaşadınız canım rabbim sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin 🥰
busra-mutluanne1 Canan06 bakalım bizede doktor yakalar haftasını dedi o zamanları görmek nasip etsin rabbim😊
Ebru9360 busra-mutluanne1 ben cnm normalde 33+4 ama ultrasona gore 35+4 iki hafta onde gidiyomis doktorum bi siknti gormedi ve dogaca gunude etkilemez dedi
busra-mutluanne1 Ebru9360 banada aynı şeyleri dedi erkek bebek birde bizimki onunda etkisi varmış hep bi haftaydık bu hafta iki çıkınca öyle merak ettim yoksa kendi doktorumda sıkıntı olmayacağını söyledi bugün tekrar şekerede baktırdım tokluk 84 çıktı şükür😊
busra-mutluanne1 Hsrt_orhn aynen doktor onun için henüz erken dedi bakalım ilerleyen haftalarda rabbim ne gösterecek😊
Ebru9360 busra-mutluanne1 aynm cnm bende erkek bebek bekliyorum bende aclik tokluk yaptirdim cok sukur hersey yolunda
Tusubasa busra-mutluanne1 evet canim ilerde olması gelişmiş olması erken doğum riskiyle karşi karşıya birakti beni 😊
busra-mutluanne1 Tusubasa inşallah tekrar aynı sıkıntı olmaz banada bişey demedi ama yaşamam inşallah neye dikkat ettiniz bu süreçte doktorum bi ay sonra normal kontrole gel dedi sıkıntı yok dedi ama
Tusubasa busra-mutluanne1 yok artik benim doğum zamanim geldi sabah akşamim 😍 dikkat etmedim hiç birseye sadece erken dogum riskiyle karsi karsiya kaldigimda bol bol dinlendim uzandim tuvalet hariç kalkmadimm birtek ona dikkat ettim 😊
Hiranurhilal busra-mutluanne1 yok canım yakalamıyo benım hep aynı gıttı alacagı varsa alır hayırlısıyla dıgsunlar ıns
busra-mutluanne1 Hiranurhilal aynen hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek rabbim çizmiştir yolumuzu😊