Kuzey88 36 haftalık anneler nasıl gidiyor bebek kilosu ne durumda benimki biraz zayıf maalesef çatı muayenesini doktorunuz ne zaman yapacak benim 39muş
Ezgice Kuzey88 benim sezaryen olacak son 10 gün kaldı doğuma iyi ki kırkıncı haftayı beklemiyorum diyorum şu ağrılardan.. şuan bel karın ağrısı durdurmuyor artık saatler geçmiyor sanki bebiş sığamıyor sanırım çok rahatsızlık vermeye başladı. 35te 2800dü doktor iyi dedi ama zayıf mi iyi mi kestiremiyorum herkeste farklı
Mervee58 Kuzey88 ben 35+5 im çatı muayenesi yaptı bugün doktorum kafa yapısı biraz önden gittiği için benimde küçük gibi 2600 dedi haftasına göre normal desede az geldi sağlıklı olsunda 🙏🏻
Sznarslan Kuzey88 valla eğer 4 saat sonra uyanabilirsem kaç kilo olduğunu öğrencem insaallah.34+4 iken 2.500 gr dı.şuan 36+1 olduk..doguma az kaldı diye kontrolleri sıklaştırdılar.(nst falan)sabah 8 de burda ol demişti doktorum inşaallah uyanabilirim.
Smraozn12 Kuzey88 ben 36+3de çatala yattm cnm hiç acımıyor 10sn fln sürdü. Bebegimde 2550gr 48 cm 1hfta gerideymş smdilik minyon bebek dedi inş haftasıyla uyumu yakalarız 😔
Boncuk16 Merhaba canım 36+3 üz dün kontrolüm vardı 3 kilo 100 gram olmuşuz :) bebeğim hala dönmediği için ve çatım dar olduğu için sezeryana karar verdik ve bebeğim çok hareketli rahat rahat oturamıyorum bile kaburgalarıma yanlarıma sert vurmasından 🤦🏻♀️
Mervettas Boncuk16 ağlamak istiyorum suan 😭masallah subhanallah ama 3100 gr çok çok iyi benim 36+2de 2580 gr çok büyük bir bebek degil dedi dr çok üzüldüm buna. Önemli olan doğumdan sonrası iyi beslenmesi bakılması diye kendimi teselli ediyorum ama böyle de duyunca ister istemez moralim bozuluyor ne yalan söyleyim 2580 gr nedir ya 😭😭🤣
Gulcin-n Boncuk16 benim kide dönmedi arkadaşım:( kaburgalarımda yapışık çok zor oturmak kalkmak valla
Aysegnl51 Bugün gittim 36+1 im 2900 dedi doktor . Son zamanlarda çok alır diyolar benim tam tersi oldu sanki.
Sznarslan Mervettas canım moralin bozulmasın sakın.ben 2,300 gr dogan bebek biliyorum 39.haftasında.saglığı iyi olsun da gerisi önemli değil doğunca toparlanıyorlar.
Kuzey88 Mervettas benimkiyle aynıymış sizinki normal doğum düşünüyorsanız kolay olur o da benim diğer avuntum😀
GulshOzcan Mervettas bence morelini bozma benim ilk kizim 2650 gr dogdu ve tam günümde dogum yaptim bi sıkıntı yasamadik cok sukur tabi biraz daha dusuk olsaydi kuveze alcaklardi, onemli olan dogduktan snra beslenmesi zaten 🥰
Boncuk16 Mervettas hiç morelini bozma canım rabbim büyük inşallah son zamanlarında kilo alır merak etme 🙏😊