Yagmur2020 esrabusra92 ne gibi şikayetleriniz vardı bende bugün sürekli bi üşüyüp bi terliyorum öksürük ve halsizlik var dr gitmedim henüz
Bahar1011 Yagmur2020 burun akıntısı baş agrısı öksürük halsizlik yani be ararsan vardı eğer böyle belirtiler varsa sende ihmal etme canım
Bahar1011 Damlapilatin zatüreye çevirirse ölüm riskide var tabi ama o yüzden valla iyi gelebilecek ne varsa yedim yarın sabahta iyi olmazsam başka bi dahiliyeye gene gidecem rabbim yardımcımız olsun
Yagmur2020 Bahar1011 var cnm bugün başladı dün dılarda biraz soğukta kaldım ondan da olabilir dedim yarını beklicem geçmezse gitçem
Bahar1011 Kızlar valla benim kadar kendine dikkat eder biri yoktur çalışmıyorum evden dışarıya cıkmıyorum öyle kalabalık yabancı hasta gelen gidenimde olmaz nasıl kaptım bende anlamadım
syunver Canım bende ağır bir şekilde solunum enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik kullandım kadın doğum doktorum kullanmazsan bebek için kötü olur demişti. Allah korusun ateşlenme durumunda direk bebeğe zarar
Tbaaa Bahar1011 domuz gribi de kendi kendine geçecek bi şey değil bence 😬 kuzenim de yaşadı ve ilaç kullandı çok şükür kendi de bebeği de sağlıklı. Bazı durumlarda antibiyotiğin kullanılması gerekiyo diye düşünüyorum 🤔
Bahar1011 Tbaaa 2-3 gün kullanmadan geçmesi için bişeyler yapacam beslenmeme dikkat edecem ama eğer geçmezse ilacı mecbur içeçem
Bahar1011 Oykutoskuzey dün ilaç içmeden kendime iyi baktım bugün biraz daha iyiyim allahtan ateşim çıkmıyo resmen sarımsak yedim ballı zencefil yedim çok şükür bugün daha iyiyim öğlene doğru kötü olursam gidecem tekrar doktora
Sedaa16 Allah şifanı versin inşallah. Bir an önce sağlığına tekrardan kavuşur bebeğinede sanada bir şey olmaz . Çok geçmiş olsun 🙏🙏
Hilalcgl Bahar1011 çok geçmiş olsun bende gripim ama dokuz gribi testi yapılmadı bana korktuğumu belirttiğim halde sizde ne gibi şikayet vardı da test yaptılar
Bahar1011 Hilalcgl herhangi bi bi belirtisi yok normal grip şikayetleri oluyo başka bi farklılık yok aslında genelde grip olan herkese yapıyorlar diye biliyorum şu an çok salgın varmıs
Simba Bahar1011 benimde kızım domuz gribi oldu ilaçsız atlatılamaz bence ateş çok yükseliyor. İnşallah bana da geçmez 14 haftalığım bende
Bahar1011 Simba çok şükür benim ateşim çıkmıyor canım sende mutlaka korun maskesiz dolaşma sana da bulaşmasın
Feyza_d Bahar1011 canım nasıl vermedi ki bende 16 haftalıkken oldum bana ilaç verdi bebeğe etki etmez dedi ilacı kadın doğumcuma gösterdim oda kullanmam gerektiğini yoksa daha sıkıntı olacağını söyledi yani ilaçsız nasıl geçecek ki zaten çok zor mahvediyor insani
Bahar1011 Feyza_d dahiliye doktorum bebeğe zararı olur dedi kadın doğumda benim önceligim annedir ilacı kullanman lazım dedi ama benim önceligimde bebeğim kullanmadım ilacı bugün çok şükür daha iyiyim bol bol c vitamini