Fdm42 Merhabalar 18 haftalik gebeyim istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason yaptıranlar nerede ultrason yaptırdınız fiyat bide peritonolog mu yaptı anlatımı nasildi bilgi verebilir misiniz.
UraSsmom Fdm42 Pendik Dr Halil Mesut 400 TL anlatımı gayet iyiydi 40 dk boyunca herşeyi anlatarak ilerledi çok içimi rahatlattı beni de sakinleştirdi
isimsizbebek Fdm42 kadıköyde vedat dayıcıoğluna yaptırdım. Burda birkaç postta yorumlarım v gidenlerin yorumları var bence bakın. Ben çok memnun kalmıştım
Anrebasum Fdm42 Bagdat Caddesi Zeki Şahinoglu 480 tl cok memnun kaldim. 40 dk a yakin bakti cok rahatlatici, cok samimi idi. Oneririm kesinlikle. Cd butu organların siyah beyaz yuzunun de aydinlik bir resmini verdi, cok keyifliydi 🙏
Kubraomer Anrebasum bende Zekı beyı soyleyecektım siz yazmıssınız 😌 3 sene oldu oglumda gitmiştim aşırı memnun kalmıstım şimdi ikinci gebelığım zamanı gelınce tekrar ona gıdıcem ınsalah 🥰
isimsizbebek Fdm42 hayır veriyorsa da biz istemedik. Kendi doktoruma da söylediğimde renkli fotoğrafı bende kontrollerinde verebilirim o önemli değil önemli olan gerçekten detaylı incelemesi dedi. Bence numarasını arayıp sorun çünkü telefonları kendisi açıyor
Pandabekleyenanne Fdm42 Medical Park göztepede yaptırdım doçent perinatolog yaptı 40 dk sürdü çok memnun oldum 650 liraydı
Fdm42 isimsizbebek tamamdır çok sagolun afedersiniz ama.kontrole nereye gidiyorsunuz dr değiştirmek istiyorumda
Kircicegi-34 Fdm42 radyolojiciye yaptirdim hospitalturk te canim detayli ultrason randevusu aldim zamani gelmeden al randevunu
1tgbadunya Merhaba bende pendik emsey hospital’de yaptırdım..perinatolog Oya Pekin yaptı 40 dakika sürdü ve ben çok memnun kaldım..tavsiye ederim
Aysema 1tgbadunya Merhabalar. Bnde ins imi hafta sonra oya hanima randevum var. Detayli anlatiyormu herseyi. Cd resim veriyormu. Babayida iceri aliyormu acaba 😊
isimsizbebek Fdm42 rica ederim. Ben Türkiye hastanesine gidiyorum ama siz anadolu yakasındasınız sanırım