Deletedmom386 9 haftalık hamileyim adet ağrım var yarın doktora gidecem ama korkuyorum neden böyle olduki birden
Kdzeregli Deletedmom386 ilk aylarda böyle ağrılar olabiliyor sanki regl ağrısı gibi genel de normal bir durum oluyor 🙏🏻
KucukAnne538 Deletedmom386 benim de ilk 3 ayımda adet zamanlarimda sancım oluyordu vücudun alışma donemiymis ama sonra geçiyor canım şuan çok şükür 6 aylık olduk 🙏🏻😘
Nml06 Deletedmom386 ilk zamanlarda olabilir canım normal bunlar endişelenme🙏Ama bilen birinin aydınlatması daha doğru olur
Mervekara12 Deletedmom386 Bende 8 haftalık hamileyim canım benimde adet günlerim normalde ve bel ağrım ve karın ağrılarım oluyor ve dün dokdora gittim hic sıkıntım yok cok şükür olabiliyorumus adet günlerinde
Deletedmom386 Kdzeregli bide şey diyorlar doğrumudur bilmiyorum. Adet gününde sancı olabiliyormuş. Adet günüm gercekten. Tıpta böyle bişey var mı bilmiyorum ama adet sancısı bildiğin
Koalina Deletedmom386 benimde oluyordu belki normal adet zamanın gelmiştir normal şartlarda duramazsan tabiki git doktora kanama şu bu olmadığı sürece korkma
Deletedmom386 KucukAnne538 Ama benim aniden oldu inşallah önemsizdir. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
KucukAnne538 Deletedmom386 İnşallah onemsizdir canım ama ilk aylarda olur merak etme yine de tedirginsen git bir doktora görün onlar daha iyi bilir😘 Amin canım rabbim hayırlısıyla size de kucağınıza Almayı nasip etsin🙏🏻