Nevinn Slm kizlar 30 haftalik hamileyim drum idrar kültürü istemisti oda bakteri cikti idrarda zaten drum bisey cikarsa antibiyotik vericem diyodu ama hamilelikte bi zarari var mi bende endiseleniyorum,benim gibi boyle bisey yasayan oldu mu
EnginDenizim Nevinn canım 5 günlük antibiotik tedavisi gördüm bobreklerime vurmustu agrisi kullanmazsan erken doguma sebep olur dedi doktorum atlattik cok şükür gecmis olsun ihmal etme lutfen doktoruna guven
KbraGndz Nevinn tam benimkinden doktor ilaç verdi ilaçta ishal yaptı iki üç gün karın kırampları oldu sertlik oldu geçti ama yine arada oluyo. başka ilaç verdi
58Vildan Canim o enfeksiyon bobreklere vurursa erken doguma neden oluyor diye biliyorum. Ama karında enfeksiyondan dolayi kasılmaların olabilir. En azindan gecene kadar dinlenmelisin
Nevinn Esrelf hmm bende antibiyotik olunca ne kadarda olsa zarari olur diye düşünüyodum insallah dediginiz gibi bi sikinti olmaz,teşekkür ederim.
Nevinn EnginDenizim haklisin canim druma guveniyorum zaten prof.a gidiyorum ama yinede icime bi suphe dusmustu kullanip kullanmamakta ayy Allah korusun erken dogum fln olmasinda kullancam o zman yapcak bisey yok
Nevinn EnginDenizim bu enfeksiyondan korunmak icin neler yapmamiz lazim yaa ben bi kurtulamiyorum temizlige de genel olarak dikkat ediyorum ama..
Esrelf KbraGndz yok canım olmuyor. Doktoruna güveniyorsan korkma. Benimde arkadaşım kullandı sağlıklı bir kzı var şimdi