DeryaBay Arkadaşlar ben kızımın adını destan koymak istiyorum. Çok hoşuma gitti ama insanlara nasıl geliyo garip karşılanır mı merak ediyorum siz duyunca ne düşündünüz merak ettim ☺️
Zeyk DeryaBay insanların ne dediğini hiç bir zaman onemsemedim. Önemsemeyeceğim kime ne? Siz beğeniyorsunuz gerisi boş. Destan ayrıca anlamlı ve hoş geliyor kulağa 🌸
pink01 DeryaBay ona yakın destina felan koyabilirsiniz ben hiç destanı isim olarak kullanan duymadım 😅
DeryaBay Ghi bnde abes isimler sevmiyorum bi Rihem vardı aklımızda ondan sonra da seçemedim destan ı duyunca Bi etkilendim ama kararsızım 🤭
DeryaBay Zeyk bnde önemsemem ama çok bilindik olmayınca büyüyünce dalga geçilir mi kızımla diye düşünmeden edemiyor insan analık işte 😂😂
sokomel bence kötü değil. farklı ama kaba veya kötü bir çağrışım yapmıyor. anlamı da kötü değil. farklı bence olabilir.
Ceydaackgz Destan farklı bir isim bu yüzden ilk duyunca hoş.. ama sonra bir kaç kez tekrar yapınca çok vurgulu sert geliyor.. karar sizin tabi farklı olsun diyorsan koy bence 🌸
kirpikmeselesi Karşıdan çok hoş gelmiyor benim fikrimce ama tabi siz annesinin içine siniyorsa düşünmeyin bence 👍
Erenveannesi Şiir koyan var masal koyan var öykü koyan var destan niye olmasın bence güzel 😊 roman koyan duymadım o ilginç olabilirdi 😊