Lavinim Lolipop ben gebeliği çok erken öğrenmiştim ve zaman hiç geçmiyordu sanki sizi çok iyi anlıyorum her yerden bir bilgi almak istiyor insan herşeyi okuyor çok takmayın kafanıza herşey olacağına varır . Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Lavinim HsynArasinannesi hastanede çekmek zor oluyor o alttan muayeneler benim için en kötüsü onlardı o yüzden herkeste çok farklı
Gencanne01 Esra45 doktordan ıyı mı bılıyorsunuz. Bılmıyorsanız acın yazın nasıl cevrıldıgını görün çünkü Doğum kadar normal bır olay . Kadın burda bızlerı düşünüp payşasmıs yazdığınız seye bakın 🤨
Lavinim Gencanne01 ben korkmayın diye paylaştım beni çok korkuttular normal doğumdan ama o denli değil bir canlı doğuruyorsun normal olarak canın acıyacak ama sonrası için rahat bebek tersti diyenler çok oluyor benim ki düzeltilince paylaşmak istediö
Minikpirincim Lavinim bunlari okuyunca dogum korkumu hafifletiyorum. Ben de normal dogum istiyorum insallah normal dogum olur 😍
Tlndrn Tebrik ederim ne mutlu size rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisi bizlere rabbim kimseyi bu yolda eylendirmesin bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah...
Gencanne01 Lavinim kesınlıkle normal bır olay korkulacak bırsey yok çok teşekkürler bızı düşünüp yazmıssınız 😊 kötü yorum yapan arkadasa yazmıştım sıze degıl kesınlıkle 😊
Minikpirincim Lavinim evet en guzeli de dogumdan hemen sonra bebeginle vakit gecirebilmek sancisiz agrisiz
BezelikVeAnnesi Lavinim Gözünüz aydın Allah analı babalı bir ömür büyütmeyi nasip etsin prensesinizi 💖💖