Hep Doğum hikayelerini okuyup normal Doğum mu sezeryan mı diye düşünürdüm. Normal Doğuma karar verdim ve çok şükür öyle de oldu. 18 mart akşamı sancılarım var diye hastaneye gittik ondan önce çatı muayenesinde 3 cm açıklık olduğu için en ufak sancıda gelin demişti doktor ama pazar gecesi nst ye bağlandığında sancım yoktu muayenede bit bakalım dediler ebe baktı açıklık 1 cm bebek başı daha çok yukarda deyince ben şok oldum doktorumu aradık yanlış ölçüm bir daha yapın dedi canım açıdığı için sancımda olmadığı için yaptırmadım doktoru da arayıp eve gidecem dedin sancın olurda gel deyip beni yolladılar .19 mart sabahı Ağrı ile uyandım birde lekeler bunlar alttan muayeneden olur demişti doktor bende takmadım hiç öğlene doğru birden bir sancı girdi ben yataktan resmen fırladım evde de tek başımaydım eşimi aradım o dk tut hemen geliyorum dedi. Sancı tekrar geldi onun devamında dk tuttum 6 dk yanlışa baktım dedim tekrar olunca bu sefer 5 dk görünce şok oldum eşim geldiği gibi hemen hastaneye gittik nst ye alındım sancılar geliyordu tam ayağa kalktım ve suyum patladı o ara doktorum hemen muayene etti 8 cm açılma ama bebek ters ve kordon gelecek deyip hemen doğum haneye gidiyoruz sen şakın ıkınma dedi doğum haneye girmem bebeği düzeltmeleri ve doğurmam 20 dk aldı. Prensesim yanındaydı o an hiç bir şey düşünmüyorsun en mutlu insan sen oluyorsun . Dikişlerim biraz fazla bebek zorlandığı için kesi atıldı o dikişler atılınca hiç hissetmiyor insan zaten iğne vuruorlar . Bugün 5. Günümüz ben her işimi yapıp kuzuma bakabiliyorum onun için iyi ki normal Doğum yapmışım diyorum..