senathesena Selamlar, bu iki hastane hakkında bilgisi olan var mı doğum için ? Odaları, ebeleri, hemşireleri nasıl ? Memnun kaldınız mı ? Aslında Göztepe evime daha yakın ama ikisini de değerlendirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kdzeregli senathesena ben değil ama ablam çengelköy medivia hastanesine gitti çok memnun kaldı. İlgili bir hastane doktoru da çok iyi biriydi ismi serpildi sanırım
Bebis_89 senathesena ben gidiyorum medivia hospital çengelköye canım sema hanıma. Çok iyi biri muayene ücreti 100 tl. Doğumda çok ucuz diğer hastanelere göre 2000 tl doğum 2500 sezeryan isteğe bağlı sezeryanda 6500 falan olması lazım.
senathesena Kdzeregli Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Medivia yı da değerlendireyim o halde. Benim doktorum Bahar Çağlar dışardan gelecek hastane ile anlaşması var ve fiyat olarak doktorumun ücretiyle birlikte 4000 - 4500 gibi bir fiyat oluyor, oldukça uygun diğer hastanelere göre.
Kdzeregli senathesena tabiki maddiyat önemli bir unsur 🙏🏻 ablam haricinde 2 kişi daha bu hastaneye gitti onlar da çok memnun inşallah sizde memnun kalırsınız
senathesena Bebis_89 teşekkür ederim canım yorumun için, ben hala karar veremedim doğum için. Gidip görüşcem bakalım.