Mevaaaa5555 Kızlar burada hamile olmak isteyenler çok biliyorsunuz ki bende onlardan biriyim. Rabbim hamile olanların duasını kabul edermiş. Sizde bana ve hamile olmak isteyenlere dua eder misiniz duanın gücüne çok inanıyorum 🙏
FatmaE123 Mevaaaa5555 Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏽🌸
Snszasla Mevaaaa5555 amin inşallah allah isteyen herkese sağlıklı bi gebelik ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
DuhaninAnnesi Mevaaaa5555 henüz hamile değilim ama rabbim sana bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez vakitte hayirla sağlıkla gelsinler 🤲
Mislinam Mevaaaa5555 rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️ en kısa zamanda hayırlı bı haber alırsınız inşallah .amin,
Berivan21- @Mevaaaa5555 sabah , akşam hep dilimde .... Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin yuvasını , kucağını evlatsız bırakmasın inşallah 🤲🏻
Koalina Rabbim hamile olanları evladına sağlıcakla olamayanlarda evlat nasip etsin 🤲🏻 Her daim dua ediyorum her anne adayını 🌸
Asilaymomm Mevaaaa5555 canım inşallah sen ve hamile kalmak isteyen her kim varsa en kısa ve en hayrlı zamanda saglıklı bır seklde hamile kalırsınız sonra da bebişlerinizi kucagınıza alırsınız ınsallah 🙏☺️ bennde 7 haftalık hamileyim yarın kalp atışı ıcın gıdecem 2 defa dusuk yasadım hıc kalp atışı dinleyemedim bende dualara cok inanan biriyim bana da dua edin Allah rızası ıcın 🙏
Mevaaaa5555 Asilaymomm Asilaymomm amin canım inşallah allah razı olsun 🙏 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Miray_38 Asilaymomm içine annelik duygusu düşmüş birisi. İçin çok zor süreçler canım Rabbim inşaAllah bu sefer kini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲
Deno Mevaaaa5555 benim de zorlu bir süreçten sonra oldu üç buçuk yıl sonra hamile kaldım bu duyguyu çok iyi biliyorum şu an 28 haftalığım 😊 umudunu kaybetme rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ummu-20 Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı gebelik nasip etsin evleriniz cocuk sesi ile yankılansın insAllah isteyen ve hak eden herkesin kucağını doldursun Rabbim 🤲