Bsrabs spinal anestezi kesinlikle ödüm patlayarak girdim panik atağım var doktorum kötü olursan uyuturum demişti hemen ondan öyle başladık belden yapılan hiç acıtmıyor sadece soğukluk hissi oluyor ve hemen uyuşuyorusunuz ben başlamayın hissediyorum diye söylenirken doktorum bana oğlumu gösterdi nasıl bir rahatlama geldi anlatamam dedim kendi kendime kesildiğimi hisetmediysem dikildiğimide hissetmem diye motive ettim kendimi zaten bebeği izlemekden inan düşünmüyosun yanında her anına şahit oluyosun kordonun kesilmesi boy kilo ölçümü aşıları vs. Çok güzel bir duydu hemde fotoğraf çekiliyosun bir albüm olucak kadar doğum anındaki fotoğraflarım var doğum yapalı pazartesi 8 ay olucak ne bel ağrısı nede baş ağrısı yaşadım bel ağrısı ve baş ağrısı kişiye göre değişiyoru bence yine doğum yapsam yine spinal anestezi ile yaparım doğum çıkar çıkmaz zaten 2 tane türk kahvesi ve bitter çikolata yemiştim 2 saat sonra baş ağrısını önlemek adına belki olur diye olmadı hemşireler demişti belden uyuşma herkese baş ağrısı yada bel ağrısı yapmaz o birazda bünyeden kaynaklanıyor yada daha bel ağrısı şikayeti yaşayanlarda ortaha çıkıyor demişti