LittleAnne 29+4 haftalık hamileyim bebeğim maşallah hareketli ama bazen canımı çok acıtıyor hareket ederken Neden acaba sizde de oluyor mu ? Birde genelde kasıklarımda hissediyorum minik minik bir şeyler kıpırdıyor normal mi acaba?
Kizimmmm LittleAnne ben de 29+0ım. Evet bazen canımı yakacak kadar şiddetli oluyor. Farklı günlerde makat ve vajina bölgesinde hissettim hareketleri ikidir. Tedirgin etti biraz beni.
Nml06 LittleAnne Normal canım benim..o içerde rahat merak etme👍Anneyi düşünemez 😏🥰🐣yeterki hareket etsinler😍
SedaveSusam LittleAnne benim otururken acıyor canım uzanırken çok acıtmıyor otururken resmen oturma bükülme dercesine vuruyor
LittleAnne Htcglgnaksy yaa 🙈 kim bilir napıyolar sıpalar içinde neyse en azından normalmiş buna sevineyim😂
LittleAnne Kizimmmm aynen benimde vajinama baskı yapıyor acaba döndü mü diyorum çok merak ediyorum pozisyonunu Bende tedirgin oluyorum kasık ağrılarım falan başladı hafif hafif umarım normaldir 🙏🏻
Kizimmmm LittleAnne dönmediginden ayakları ile vurduğundab böyle olduğunu söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorm. Yarın doktor kontrolüm var. Öğrencem bakalım.
LittleAnne Kizimmmm Öyle mi benim bir hafta falan var randevuma bakalım benim doktorum ne dicek sağlıklı olsunlar da🙏🏻
Sabirsizanne16 O haftalarda benmki de sanki yukarı tırmanıp tırmanıp kendini aşağı atıyor gibi bi hareket yapıyordu.o zaman altta ağrı oluyordu.Acıma değil de bi irkilme rahatsızlık hissi baskı hissi
LittleAnne Nml06 Aynen öyle tabiki hareket etsinde ilk hamileliğim acaba sancı mı bu falan diyorum😂 çok kısa sürüyor tabi ama işte endişeniyor insan🙃 Normalmiş sevindim şuan🥰
Mavisss12 37 haftalığım canım yarın ilk çatı muayenem var baya bi ağrı yapıyor sağ tarafımda kaburgama giriyor sanki çıkmıyor ordan. Gözümden yaş geliyor valla bazen nefes zor alıyorum 😐😔
LittleAnne Mavisss12 evet bende nefes alamıyorum inşallah yarın güzel geçer çatı muaneniz kendinizi kasmamaya çalışın🙏🏻
UraSsmom LittleAnne Daha acıtacak kadar değil sanırım ama bazen öyle tekmeliyor ki sanki çıkmak istiyo kurtulmaya çalışıyo gibi geliyo 😅