szrozgearas Balık fazla tuketemedigim icin balık yağı kullanmamı söyledi doktor ama isim vermedi eczanede de isim vermeniz lazım diyor bana öneri de bulunur musunuz
UraSsmom szrozgearas Doktorun neden vermiyor ki bana yazmıştı direk aldım pregnomarin kullanıyorum ben
Nml06 szrozgearas Merhaba, direkt balık yağı önerisi veremiyorum çünkü kullanmadım ama imom regenesis max kullanıyorum içinde mevcut
szrozgearas Doktorum balık yağı kullan dedi sadece eczanede de hamileler için ayrı yok herkesin içtiği var dediler
SbnmTlg DHA sı yüksek olan balık yağı tercih edilmeli. İnternetten araştırın dha sı en yüksek olan hangisiyse onu tercih edin. Bir kaç gündür izlediğim sabah programına hangi doktor geldiyse bunu söyledi :) Bende araştırma içindeyim.
elifsrbs SbnmTlg yalnız epa ve dha değerler elbette çok önemli lakin her insanın vücut ihtiyacı farklı bunu gözününde bulundurmak gerek fazlası da zararlı olabilir 🙃
Bbsraa Regenessis kullanıyorum 5 aydır. Bende yiyorum balık ama arada o yüzden vitaminler de olduğu için biraktirmadi doktorum.
Dilekkcadm Innate önerdi doktorum cok memnunum. Içinde birçok vitaminde mevcut. Gebelikte balik zehirlenmesine karşı günlük dozu ve omega 3 oranına dikkat edilmesi gerekiyor