Reyhan2805 Kızlar yeni doğana uygun hangi biberonu tercih ettiniz? Chicco,avent,lansinoh arasında kaldım. Emziği avent ultra air alacağım ama biberonu bilemedim..
MzyynSrctn Reyhan2805 en çok çevremden önerilen avent bende ondan almayı düşünüyordum ama hediye geldi bitane daha da çok var doğuma ama ☺️ belki yine dayanamaz alırım aventi😁
Tortilla Mimijumi diye bir marka var cok guzel anne memesine en yakın dokuda biberon. Antikolik oda ben ondan alıcam cok begendım
Znnr Bende lansinoh aldım int den arastırdıgım kadarıyla kullanan. Herkes memnun awentin akıttığı fln yazılmıştı ama bilemiyorum
YagizAsyaMom Reyhan2805 gaz sancısı ile uğraşmış birisi olarak söylüyorum nuk almanızı tavsiye ederim. Başlık ağız içine tam sığdığı için emerken açıkta kalan bir yer yok bu durumda Bebek hava yutmuyor böylece gaz olmuyor 😊
Egeliiii Reyhan2805 trendyolda 4 biberon 1 emzik ve temizleme fırçası 205 TL avent yenidoğan seti ben ondan aldım bi bakın çok güzel
Full Egeliiii ayni sete akakce den bakin 155 tl ye aldim philips avent anti colic yenidogan biberon setini. İcinde temizleme fircasi ve emzikle birlikte
Prensesinannesi_ Reyhan2805 avent aldım bende henüz kullanmadım çevremdekiler avent kullandılar çok memnunlardı
Egeliiii Ozqemrt Cam değil kullananlar çok önermişler ama , kaliteli bi malzemeden yapılmış, camı tutamaz diye tercih etmek istemedim