spiker_anne sevgicaner78 canim cok abartiyolar ya ciddi zararli olmayacak herseyi ye valla ben canim ne isterse yiyorum kilo alcam korkum zerre yok ve inan kilo da almiyorum 30 haftaligim oohhhh ye iç güzelim ❤❤
BusraDevlet83 sevgicaner78 Ben de zaman zaman yiyorum. Herseyin fazlası zarar bağlamında aşırıya kalmadığı sürece yenilebilir bence.
Gulsahim sevgicaner78 ilk aylarda yiiyo yiyip kustum ayy hiç yemezdim zaten şimdi tekrar çook tiksiniyorum... 😓 Çok sık tüketmekte iyi değill kuzum.. Arada yemekten bişry olmaz
Yenianneadayi2208 sevgicaner78 Valla canım arada yiyorum kola da nadiren içiyorum.Can bu çekiyor o kadar da kısıtlama abartmadan arada yemende kanaatimce sıkıntı olmaz.Millet yılbaşından önce alkol içme peşindeydi ki sigara içinlerdr cabası.Sen hamburger yemişsin çok mu 😬
destiny123 Normalde zaten zararlı olan bir şey 8.5 aylık hamileyim 1 kez bile yemedim canım cekmedi değil cekti , 9 ay dayanılabileceğini düşünüyorum doğumdan sonra zaten yersiniz. Tabii herkesin kendi fikri saygı duyuyorum
Deniz_1987 sevgicaner78 kızgın ve taze olmayan yağda kızardığı için önermiyo doktorlar yani sağlıksız diye ben hiç yemedim hamileliğim boyunca ama canın çektiyse bir kerelikten bişi olmaz, sonuçta kola da zararlı ama can çekince 1 bardak içiyorum🤗
Deletedmom138 cerrah61 😂😂😂 güldürdün beni o kadar haklısın ki yazık böyle insanlara Allah çocuk nasip ediyor gözünden sakınacak kadınlara vermiyor rabbimin işi işte herkesi test ediyor. Ah ahh 🙄
cerrah61 Deletedmom138 Aynen öyle kuzum malesef bizler de şahit oluyoruz böyle şeylere, bilinçli olmak ve olmamak böyle bişey işte😒 Allah gerçekten herkesin gönlüne göre versin😌
purplemoon sevgicaner78 her gun yada her hafta yemeniz sakincali olur . Ama arada caniniz cekmis yemissiniz o kadar olur. Insaniz sonucta nefsimize engel olamiyoruz bazen uzulmeyin 😊
Yenianneadayi2208 Deletedmom138 evet malesef.Sonra doktorlar 1 kadeh şarap içebilir hamileler falan demiş.Onu savundular içenler üstüne de bi ton laf ettiler 😂 yani çok canın çektiyse ye cnm.
Yenianne65 Ben Burger pizza vs tarzı şeyler yiyince geri çıkarıyorum vücudum zararlı hiç birseyli kabul etmiyor
Deletedmom138 Yenianne65 Çok şanslısınız bende hiç hiç tüketmemek isterdim ama yıllarca çalıştığım için hep dışarda yemek yemeye alıştım