sevgicaner78 Hamile olduğumdan beri hazır burger king mc donals yemiyordum ama şuan aşırı canım çekti ve eve söyledim bu zamana kadar yememiştim dayanamadımmm😑😑 yiyen var mı? Zararlı diye yemiyormusunuz yoksa
Bebiskomm Nesekaya yiyin yiyin vallaha hcbisi olmuyor insanın canı cekiyor yani napalım ne yicez dokuz ay😂😂🎈
sevgicaner78 Bilmiyorum normalde zaten zararlı olduğunu bildiğimden yemiyordum bugün canım çekti dayanamadım🤩 bir günde bayram olsun amaaan dedimmm
Nesekaya sevgicaner78 normal köfte burger yedim abartmayayım diye ama dişimin kovuğuna yetmedi birdaha yicem 💃🏻💃🏻
17022020 sevgicaner78 Vallahi ben arada bir yiyorum tabi ki ayranla şuana kadar etki görmedim ama bence sık olmamak şartı ile yenebilir
NisaMomy sevgicaner78 ayy kız bendemi sölesem acıktım 🤣 ama bizim eve uzak 70 dk anca getiriyolar off🤣
Cerenim Hasta değilizki hamileyiz yicez tabii eger hayatın boyunca hiç yemediysen yeme hamileyğm diye sağlıklı besleneyim düşüncesine kapılma sağlığımız aslında her daim önemli hamileyim diye sağlıklı beslenmiyorum genelde hep sağlıklı besleniyorum
masalsii sevgicaner78 valla ben yiyorum ayda 1 kere falan mutlaka çünkü hamile kaldıgımdan beri hamur işi makarna o tarz şeylere düştüm resmen diyebilirim
Deletedmom138 sevgicaner78 ben haftada bir iki kez yiyorum yiyecekten çok içecekler zararlı kola fanta falan
SedaDoruk canim istediginde ben de yedim hic bisi olmadi.. zarari sadece surekli onlari yersen olur.. arada kacamak hakkimiz.. doktorum bana haftada 1-2 tatli yiyebilirsin dedi mesela.. abartmamak kosuluyla ye gitsin