NisaMomy Kızlar merhaba 21+4 haftalık gebeyim göbek deliğimin etrafı kızarmış bide kaşınıyo cumrtsi randevum var doktorada sorucam ama bu durum başına gelen varmı acaba neden oluyor😒
ikibebekbirkedi Bende 25 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 haftadır ağrıyor ve şişme oldu ama doktorumla görüştüm gerildiği içinmiş.
NisaMomy ikibebekbirkedi ya işallah benimkide o yüzdendir korktum valla kızarmış etrafı kaşınıyo bide🤷♀️ Bir temizlik yapim dedim bütün karnım başladı bu sefer kaşınmaya
ikibebekbirkedi NisaMomy normalde alerji yapmasa bile hamilelikte bebe yağları alerji yapabiliyormuş. Hindistan cevizi yağı ya da lierac kullanabilirsin. Ben lieracdan çok memnunum
Aynelazis Badem yağı yada bebek yağı kulan. Ben 11haftalik başladım kulanmaya 33 haftalik oldum hiç kaşıntı olmadı
NisaMomy Aynelazis Tatlı badem yağı kıllanma yapıyorda, bebek yağı kullanıyorum. Ama acaba omu iyi gelmedi kızardım alerji falanmı yaptı acaba anlam veremedim
Aynelazis NisaMomy normladede kilanma olur çünkü hormonlrdan oliyo.. Bence badem yağı yada zeytin en doğal olanlari..