Zhd9496 Merhaba hanımlar ben 20 haftalık hamileyim dün bir şişe sade maden suyu içtim kimisi içme asit bebeğe zararlı diyor kimisi de kalsiyum magnezyum ve bir çok faydası var gunde 1 tanede bişey olmaz diyor sizce ne yapmalıyım çok kararsızım 🙄
Yaman Zhd9496 bende içiyorum bazen maden suyu cnm ztn son zamanlarda özellikle doktorlar diyo iç diye hergun bi tane
Gnt38 Zhd9496 kalsiyum ve magnezyum açısından çok faydalı günde 1 tane mutlaka iç hatta doktorum bana bacaklarında fazla kramp ağrı olursa günde 2 tane bile içebilirsin demişti sade olmalı ama
Nml06 Zhd9496 Kalsiyum ve magnezyum ve günde 1 taneden evet bir şey olmaz.. hekiminize danışarak tüketin yine de 👍
gfazlioglu Asit değil o doğal mineral. Bunu ayırt etmek lazım önce tabi. Doktorlar tavsiye ediyor benim doktorum iç dedi bana krampları da önlüyor
Hamileanneler_25 Zhd9496 bi zararı yok kimisi kola da içiyor 9 ay boyunca asıl kola zararlı maden suyu faydalı bebek için magnezyum içerdiğinden
Fidan3594 Zhd9496 soda çok asitli geliyor ise akminanın mineralli suyu var az asitli. Magnezyum açısından çok Zengin günde bir bardak içmeniz faydalı
Kelebenk Zhd9496 eger asit midenizi rahatsiz ediyorsa kapagini acin biraz bekleyin o zaman azaliyor Ben oyle iciyorum.doktoruma sordum gunde 1siseden fazla icme demisti. Ortopedi profesörü tanıdığımız bacak agrilari kramplari icin hep maden suyunu oneriyordu
Selinglr Zhd9496 kızılay maden suyunu tavsıye ederım az potasyum var odem yapmıyor ve faydalı gunde 1 veya 2 en fazla ıcebılırsınn
esideger Zhd9496 kesinlikle zararı yok hamileliğimin başındaki 3 aylık mide bulantı mı soda ve sakız sayesinde atlattım. Doktorumun tavsiyesi üzerine hemde. Günde 3 kere içiyordum bi zararı yok. Komşumda hamile o 7 tane filan içiyor mide bulantısı anca öyle geçiyormuş. Rivayetlere göre soda içen kişinin bebeği temiz doğar diyorlar ne kadar inanırsak :))
Beklenenmucizem Zhd9496 cnm sade soda ic sade soda çok faydalı. Ama maden suyu meyveli olanlar şeker dolu
Zeys Zhd9496 zararı yok canım doktorlar ebeler öneriyor günde bi şişe mineral açısından faydalı..meyveli olanları önermiyorlar
Babyistan Zhd9496 bende normalde her gun icerdim ama bende odemyaomaya basladi tuz orani yuksek oldugu icin. Boyle bir sorun yoksa icebilirsiniz faydasi olur.
yesm1 Zhd9496 bende mide yanması için içiyorum sürekli doktorum günde 2 3 kez içebilirsin sorun olmaz dedi
Aysenur6717 Bi zararı yok canım bende sürekli içiyorum vücudun magnezyum ihtiyacını karşılıyor hamilelikten kaynaklı bacak krampları için iyi geliyor
Bebiskomm Zhd9496 maden suyunda ASİT OLMAZ.o kabarcıklar ve agzı yakması karbondioksit yuzunden.o asit sandıgınz co2 yani karbondioksit.o da ucucu bi gaz ztn kapagı acınca gider.
Semam Zhd9496 Valla ben ilk 3 ay su koyamadım ağzıma tiksindim doktoruma sorduğumda günde 1 maksimum 2 tane icebilcegimi söyledi sade soda meyveli içsem dediğimde onuda 1 tane içebilirsin ama şeker oranı yüksek olduğu icin cok önermiyoruz dedi suan 16+3 um biraz rahatladım su içiyorum ama maden suyuda rahatlatiyo gunde 1 tane içiyorum 😌
Emin_e Zhd9496 bana doktorum kendi ic demisti gunde bir ama sade olani digerinde cok seker bulunuyor malum