Kızlar sizin doktorunuz hangi şekilde takip ediyordu çatlatma igenesi ni vurmadan önce nasıl takip yapıldı

Uadmr alttan muayene ile takip edilir üstten görmesi çok zor

P_6 kimisi üsten oluyormus aklıma takıldı sorayım dedim benim doktor sürekli allattan bakiyo

Anne18 üsten bakması daha sağlıklı bencede neden benimki sürekli alttan bakıyor ki kilolu felanda değilim

Uadmr Alttan bide çok acıyor benım üstten daha iyi hissediyorum kendımı ❤️😊

Anne18 aynen acısı cabası :(( canım sen ilaç felan kullandın mı peki yumurta büyütücu çatlama igenesi

Burda çoğu kişi yumurta takibi yaptırmıştır ama cevap yazan yok 😐

Uadmr vajinal ultrasonla bakılıyor ve daha net görülür alttan. Şimdiye kadar yumurtalıklarıma hangi doktor baktıysa hepsi vajinal ultrasondu

Uadmr yok bana dırek klomen verdı 4 gun boyunca kullandım daha sonra cagırdı gıttım baktı iğneye gerek kalmadı cumartesi pazar pazartesi salı ilişki olsun dedi birde bu surecte havuc yedim ❤️

Uadmr Vajinal muayene her zaman daha net sonuç verir daha doğru ölçüm yapılır, özellikle tüp bebekte falan doğrusu da budur zaten. Yumurtaların çapı önemli. Ayrıca rahim içinde bir sıkıntı varsa vajinal olarak daha iyi görüntülenir

Uadmr alttan yapılır canım yumurtaların net büyüklüğünü belirlemek icin