BraArasAliUcaelik Burcuckc canm merhaba İzmir’e taşınma durumumuz varda eşimin iş yeri alsancakta hangi semtler uygun oralarda bilgin varmı acaba
BraArasAliUcaelik Tamam canm merhaba İzmir’e taşınma durumumuz varda eşimin iş yeri alsancakta hangi semtler uygun oralarda bilgin varmı acaba
BraArasAliUcaelik NeslihanAyanolu canm merhaba İzmir’e taşınma durumumuz varda eşimin iş yeri alsancakta hangi semtler uygun oralarda bilgin varmı acaba
Tamam BraArasAliUcaelik işi nedir?dükkan için mi?ev için semt sordunuz?bütçeniz ne kadar?kiralık daire-kiralık dükkan-satılık daire nasıl düşünüyorsunuz?
Burcuckc Ev içinde iş yeri içinde alsancak biraz pahalı yakın olarak bayraklı var ev için bayraklıda her butceye uygun yerler daha cok ben karşıyakada oturuyorum iş yeri olarak pahalı bir ev olarak 1200 civarından başlıyor.
BraArasAliUcaelik Burcuckc Karşıyaka başka yerler varmı bakılabılcek peki biter gördüm naldöken dıye nasıl biyer acaba
Burcuckc BraArasAliUcaelik naldöken bayraklınn üst tarafı aracınz varsa zorluk olmaz ama daha tenha biyer karşıyakaya bayraklı merkeze göre tepede kalıyo
Asrinbaby BraArasAliUcaelik canim göztepe tarafını da düşünebilirsin ben yıllarca küçükyalı da oturdum. Fiyatları bornova tarafına göre bence daha uygun ve ben çok seviyorum göztepeyi ❤ su an manisa dayim iş dolayisyla ama bence küçükyalı güzelyalı tarafı da dusunulebilir
Asrinbaby BraArasAliUcaelik bayraklinin biraz üstü atatürk mah. De aslında uzak değil aracınız varsa daha da yakın
Hatcemn https://instagram.com/bebegimibeklerkenben?igshid=1eft3risgv32q İZmir anneleri hesabımda buluşup fikir paylaşımı yapmaya ne dersiniz 🙏