Zynpylmz1 5463 duru granül matik aldım beyaz sabun çok güzel yıkadı hepsini gerçekten makinanın içine döktüm 1 kaşık kıyafetin azlığına çokluğuna göre fark etmiyor hep 1 kaşık attım çünkü ya da evde küçük ölçeklerinizden varsa onunla da koyabilirsiniz çok köpük yapıyor makinadan çıkabiliyor ilk yıkadığımda acemilikten biraz fazla atmışım ☺️ O yüzden daha az koydum
gulcedoga Duru granül matikle yıkadım. Çok memnun kaldım kokusu da çok güzel. İçinden ölçü kaşığı çıkıyor ve paketin arkasında yıkama talimatı da var. 5463
Bellazarea Benim doktorum sen ne kullaniyosan onada ayni seyi kullan demisti. Ileride alerji problemi olmasin diye direk alistir dedi. Sadece 2 durulama yapiyorum, umarim bi problem olmaz :)
Elif_su60 5463 dalan roxy sabun tozu kullanıyorum canım cevremdekiler de onu önermişti yumuşacık oluyor çok memnunum.
Prensesinannesi_ 5463 hacı şakir sabun tozu aldım ben bide uni baybnin yumuşatıcısını aldım öyle yıkıcam
Cz34 Ben ABC nin sıvı bebek deterjanını aldım yıkıyorum ilk kez hepsi bebek deterjanı detaylı araştırmayın boşverin hepside aynı hijyende yıkıyor sabunlar kalıntı yapıyormuş ben ütüleyip mikrop varsada kırılıyor hiç birşey olucağını sanmıyorum