[silindi] Kızlar ankarada detaylı ultrason yaptıracağım bi tanıdığımız vesile oldu yaptıran varmı eş giriyormu içeriye kaç dk sürüyor ortalama cevaplarsanız çok mutlu olurum yarın gideceğim inşallah
Bahar2 [silindi] kadın doğum radyolojisinde olursa eşin giremiyor benim sıramı normal radyolojiye vermişler benim eşimde yanımdaydı 15 dakikaya yakın içeride kaldık parmak sayısı tüm organların taramasını yaptı tek tek anlattı cinsiyetine kadar söylemişti
Aycalyaa [silindi] ben yaptırdım canım eş alınmıyor içeri bide bana göstermedi kendisi baktı baktı geçti raporu doktoruna gönderdim dedi herşeyi doktorum tekrar ultrasonda gosterdi bana
[silindi] Bahar2 benim hangi bölüm onu dahi bilmiyorum kadın doğum mu radyoloji mi bilmiyorum bi yarın olsaydı görürdüm 😛 heyecanlandım vallahi
[silindi] Aycalyaa ben şehir hastanesine hiç gitmedim takipli hasta da değilim umarım bi sorun çıkmaz
Emin_e Ben 17. Haftada baska bir sorun icin sami ulustaki perinatolojiye gitmistim rica ettim esim gelebilir mi diye girmisti eşim, doktor hanim cok iyiydi
Emin_e [silindi] oraya gitmedim ama genelde devlette alinmiyor benim doktorum da almiyor sadece nstde girebiliyor esim
matrushka Şehir hastanesi almıyor eş, ben orada yaptırdım. 8 numaralı odadan uzak durun kadın hiçbir şey demiyor baktı baktı baktı geçmiş olsun dedi yolladı. Çok sevimsiz bir deneyimdi