vuslatim34 Kızlar rahim filmi çekilmek istiyorum .Bugün adet oldum.Adetten kaç gün sonra çekiyorlar.Birde devlet hastaneleri benim isteğim üzerine çeker mi.
Ozget vuslatim34 çeker ama randevu almaniz lazim. Doktorum istedi dersiniz ozele gidiyorum. Adetin kaçıncı günüydü hatırlamıyorum inanin.
Deletedmom137 vuslatim34 özelde çekilmiştim bende yumurtlama dönemi olmadan çekmışlerdi dıye hatırlıyorum yanlısta olmasın yinede ama kesinlikle anestezi alın acı çekmessiniz
Tugceecikk vuslatim34 ben göztepe eğitimde oldum dış gebelikte bir tüpüm alndı diğer tüpüm için gitm hemen gün verdiler o sıra bir bayan geldi özelde çok para burda çekinmek istyrm dedi doktorda senin durumuna bakmam lazım muayene edicem uygun görürsem gün veririz dedi kafana göre alamazsn dedi günde bir bucuk ay sonraya verdiler bana adetten üç gün sonra oldum yumurtlama ve sonrasına gün vermiyorlar
vuslatim34 Yarın devlet hastanesine gidip bütün testlerimi yaptıracağım.Aslında özele gidiyordum ama bulunduğum ilde birtane özel hastane var ve herşey ateş gibi pahalı.İyi bir doktora denk gelirimde inşaAllah hemen gün verir.
Tugceecikk vuslatim34 bende bütün testlerimi devlette yaptırdım mecbur ultrasnda bakıyor hormon testi için adetin 3. Günü çağırıyor kan veriysn hsg için infertiliteden rahdevu alıyorsn bütün bunlar için infertliteyede gideblrsn direk