gozdevebebegi Selam anneler. Allahin izniyle kız bebeğim olacak. Şuan 16+3 deyim. Ve kızımın ismini kararlaştırmak istiyorum fakat asla karar veremiyorum. Sizlerde düşündüğünüz isimleri bu postun altina yazin ki birbirimize fikir olsun😻 simdiden hepinize teşekkürler ♥️
BusraDevlet83 gozdevebebegi Efsun Balım Hazal Bade Eda Piraye Emel Tuğçe Gonca Ben bu isimleri seviyorum. Efsun'u belki siz seversiniz, onu öylesine yazdım 😁
gozdevebebegi Tugas ela cok güzel bir isim. Eylul de oyle. Hatta eylul ela olarak iki isim koyabilirsiniz arzu ederseniz. Uyumlu oluyor ☺️
gozdevebebegi Gzgr özde ismi çok hoşuma gidiyor ama dedigin gibi ismim gozde. O yüzden biraz sacma gibi duruyor ben koyunca 🙊☺️
Reyhan2805 Ahsen koyacağız biz ama onun dışında asel düşündük baktım herkeste bir asel furyası var istemedim. Fulya,begüm,Aybike,belinay gibi isimlerde hoşuma gidiyor. Erva, benan, Azra, Asya da güzel geliyor ama kararımızı Ahsen den yana kullandık.
Busraunverr gozdevebebegi asel cennetteki bir ırmak hüma cennet kuşu sare ibranicede prenses bende 3 ü arasında kararsızım ama anlamları çok güzel haaaa birde alya 🤷🏻♀️
Ozgcannnn Bız kızımız olsa Turna ısmını koyacaktık ama oglusumuz oluyor ınsallah ısmını Atlas koyuyoruz