Mommymom Nasıl gidiyor. Benim bel agrıları ve gece uyuyamama, uygun pozisyon bulamama ile zombi gibi geciyor başka sıkıntı yok çok şükür 😊
SedaveSusam Mommymom bel ağrısı 😭😭 uyuyamama gece 2den önce yatamıyorum öğlene kadar uyuyorum çocuğum aç kalıyo diye de korkuyorum ama asla uyanamıyorum😔
busra-mutluanne1 Mommymom bende gece olacak diye korkuyorum diyorum hiç uykusuz durabilsem keşke böyle uyumaya çalışmaktansa 😅 gece 6 7 kez kalkıyorum istemsiz zombiden beter olduk çok şükür 🥱
Svdaa Mommymom rahat oturamıyorum geç yatıp geç kalkıyorum ama 10 tur dönüyorum yatarken geceleri birde wc ile kanka oldum resmen 🤪😀🤗
Halime_dgrl12 SedaveSusam sabah erken kalktınız mı gece vaktinde uyuyorsunuz bebekle ilgili değil o bende öyleydim çok şükür hiç bi sorunum yok 😊
Melikekpln Benimde uykum bölünüyor,sirt agrilarim basladi kaburgalarim sizliyor gibi oluyor. Birde nasil yatacagimi bilemiyorum pozisyonumu bulana kadar zor oluyo snra uyuyakaliyorum ama wc cok sik cikmaya basladim
Sesem Haftaya girdim artık ağırlaştığımı hissediyorum bacak bel kasık ağrılarım oluyor normalmiş zaman daraldı iyice heycan dorukta 😇
Elif578 27+5 oldum yattığım zaman kalkarken kalçamdaki kemikler çok acıyor bi süre sonra geçiyor çatı kemiklerimmi bilmiyorum ama acaba genişliyor mu 🤔uykum hele hiç yok uyuyamıyorm 😀 çok sık tuvalete çıkıyorm bu aralar yine bebek normal pozisyondaymış benim vajinaya baskı oluyo gibi arada bunları yaşayan var mı 😀 çatlamayım sitede sürekli yağlıyorum karnımı aklıma geldikçe daha çatlamadım çok şükür
Gizem3410 29+1 olduk bizde 💓 tekmelerle uyanıyorum iyice sertleşti artık tekmeleri birde her yandan geliyor dümdüz yatıyor heralde anlamadim bi sağdan bi soldan bi ortadan😂 sırt ağrılarim ve bu ara catı kemıklermde ağrı oluyor wc ye gitmekten bende uyuyamıyorum iki kezde yalancı sancılar yokladi🙄
Esoo 27+4 🏵 bende uyuyamıyorum habire uyanıyorum bi sağa dön bi sola dön sürekli 🤦♀️ bikaç gündür de kasık karın ağrısı var 🤷♀️ ama olsun sağlıklı olsunda 💟😘
Humi Esoo benimde kadik agrim vardi doktor bebegin dondugunu soyledi onun icin agriyormus sizinkide donmus olabilirmi :)
Nslhn2019 30 +1 haftalığım geve uyku yok sürekli hareket ediyor . sürekli lavaboya gidiyorum ve akıntım artmaya başladı bugünde Bebek aşağıda oynuyor sürekli sabır böyle karnımda cızlama gibi oluyor yeri mi büyüyor ne :) bilemedim korkuyorum aha ayakları vajinamda gibi şiddetli vuruyor artıK❤️
Sekerpare 30+5 sürekli aşağı tekmë oluyor bizde de düz yatilmio yan yatilmio 😅 sürekli wc isteği oluyor rahat edemio herhalde hep bos istio 😊
Nslhn2019 Sekerpare aynı ben şuan sanki ayakları elleri aşağıda hareket ediyor sürekli lavabo uyku yok
Humi Mommymom cok belim agriyor benimde sag kaburgamda iki minik ayagin baskisi nefes aldirmiyor birde geceleri huzursuz bacak oluyor kabus gibi yani bende sizin gibi uyuyamiyorum 😂
Nurcanozturk 27+5 iz benimde ağrılarım oluyor çok nadir uyanıyorum da ama yazilanlar kadar değil şükür ki🤗 bütün gün iş yerinde yorulduk tan sonra gün sonunda ne kadar agrilarim olsa da uyuyorum sanırım 😊Allah hepimize kolaylik versin 😊