Busra-321 Kizlar plates topu aldim kacinci haftada başlamalıyım 35 +1 iz şuan doğumu kolaylastirmak icin erken midir 🤔😅
Grhn Busra-321 36 haftada başladım ama doktorum başlattı canm ve her hareketi yapmıyorm tehlikeli olabilir. Vıdyo gönderdi doktorm onu uyguluyorum. Sende sormadan başlama derim
Yelz_91 Busra-321 sırf doğumu kolaylaştrmak için kullanılmıyor canım .. bel ağrılarını hafifletmek bacak kaslarını kuvvetlendirmek için kullanabilirsin . Ben spor eğitmeniyim 13. Haftadan itibaren tüm gebe öğrencilerime kullanıyorum. Kendimde yapıyorum sürekli
nursan1 Busra-321 hayır benim doktorum 32. Haftamdan beri başlamamı istedi ama ben riske atmadım 38. Haftamda başladım 😂😂 şu an 38+2 haftalığım daha iki gündür yapıyorum bugün kontrole geldim çatı muayenesi yapıldı normal doğuma uygun bebekte inmiş dedi çok şükür
Meralll59 Busra-321 canım ben en başından beri kullanıyorum.dr una danışırsan daha sağlıklı bir cvp alabilirsin.spor yapmaya elverişli TSE risk yoksa uygun görüyo Dr lar.
ezoterik Bana doktorum 35.haftada baslicaksin pilates topu merdiven squat dedi laf arasinda ama ayrintili konusmadk canim ben su an 32.haftadayim dün gittim 35te gittigimde konusucaz
Grhn Sureyya123 doktorunuza sorsanız daha iyi Olur 😊Herkesin gebeliği farklı , bir şey olursa vicdan azabı duyarım
Cigdem0707 Busra-321 ben de 35im başladım canım.Ýuuruyus merdiven squay pilates ve sandalyeyle yapılan hareketlere😁
Zehra92 Busra-321 32.haftada gebe okuluna yazıldım o haftadan itibaren hareketler yapmaya başladım canım eminim daha öncesinden yapıyorlardı sıkıntı olmaz yapabilirsin